הליכה מהירה לצורך הרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה מהירה לצורך הרזייה
    נתי
    27/05/2010

שלום לחברי הפורום הנהדר ואלו העומדים בראשו,

אני וחברה שלי מתחילים לעשות הליכות לצורך הרזייה, אנחנו שומרים על אורח חיים בריא בכל מה שקשור לאוכל, ורצינו להתחיל עם פעילות גופנית, בעז"ה עוד מעט גם בריכה.

רציתי שתתנו לי טיפים לגבי אכילה לפני הליכה, אחרי הליכה, האם הליכה באמת מרזה? והאם שחייה?

כל טיפ יתקבל בברכה,
    תודה רבה,
    נתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה מהירה לצורך הרזייה

הוספת תגובה

• שילוב מנצח

אהרון רזון
    27/05/2010

הליכה מהירה עם קטעי ריצה יחד עם שחיה תורמות באופן משמעותי להרזיה, כושר והרגשה כללית טובה.
    אני מייעץ כל יום לפחות אחת מהפעילויות הנ"ל ככל שאתם יכולים להרשות לעצמכם. רצוי 2-3 פעמים בשבוע גם אימוני כוח לבלימת איבוד מסת השרירים.
    מומלץ לאכול כשעתיים-שלוש לפני האימון ארוחה שרובה פחמימות מורכבות, 20 דקות לפני האימון פחמימה פשוטה כמו בננה, כמה דקות אחרי האימון פחמימה עם אינדקס גליקמי גבוה כמו תמרים, אבטיח, קורנפלקס, בגט לבן. תוך שעה (אם זה לא מסתדר אפשר קצת יותר) ארוחה המכילה פחמימות וחלבונים ביחס 3:1 לטובת הפחמימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו