טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אגם בת 16 שוקלת 60.5 ורוצה להוריד עוד 5 קילו אני כבר יותר מחצי שנה בדיאטה ובזמן האחרון אני נקעת ויותר קשה לי להוריד. וגם יש לי בעיה עם ספורט...אני לא אחת שאוהבת לעשות ספורט,וזה אחד הדברים שהכי מקשים עלי בתהליך ההרזיה,כי אם הייתי עושה ספורט הייתי יורדת ביותר קלות..אבל אני פזוט מתעצלת ולא יודעת מה לעשות. הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי(:?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גובה-1.75 משקל-60.5 תפריט-בדרך כלל אני אוכלת גבינות יותר מבשר ומפחמימות בארוחות גדולות כמו למשל-2 לחם קל,סלט וכל מיני סוגי גבינות בצד ובין לבין אני אוכלת מעדנים,חטיפי בריאות,פירות ודברים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא ציינת את המשקל ההתחלתי, אך אפשר לקבוע שבמצב הנוכחי יהיה קשה, אם בכלל, להמשיך לרזות ללא פעילות גופנית משמעותית. בכל מקרה, הרזיה של 5 ק"ג תביא אותך לתת-משקל. באופן כללי, על אף שלא פרטת מספיק, התזונה שלך בסדר. הגבינות צריכות להיות עד 5% והלחם מקמח מלא. גם מעט הבשר שאת אוכלת צריך להיות רזה וכדאי לגוון בדג טרי איכותי. אכלי הרבה ירקות טריים, רצוי בכל ארוחה. אל תגזימי עם מעדנים וחטיפים, העדיפי יוגורט טבעי ופירות.
משקל ההתחלתי שלי היה-74 אני יודעת לפי ה-BMIהמשקל שלי תקין אבל לפי המראה זה לא ניראה בסדר,עדין יש לי בטן ורגלים שמנמנות,ואני רוצה להרזות כדי שלא יהיה ולא הולך
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים