היי יעוץ קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יעוץ קטן
    יעל
    01/06/2010

שלום אני בת 22 גובה 1.68 ושוקלת 48...אני נירשמתי למכון כושר בימים הקרובים...ורציתי לדעת איזה סוג של פעילות אתה ממליץ לי כדי שלא ארזה...כי אני לא רוצה לרדת במשקלי אלא רק לשמר אותו...יש לציין שאני אוכלת הרבה בסביבות ה1700-1800 קלוריות ביום....וזה בלי פעילות גופנית בכלל...תודה רבה...יעל:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יעוץ קטן

הוספת תגובה

• איזה כייף לך!!

רוצהלהיותרזה
    01/06/2010

הלוואי על לאכול 1700-1800 קלוריות ביום בלי פ"ג ולשקול כמוך (את גם דיי גבוהה) פששש יפהההה חח =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלצת פעילות בונה שריר

אהרון רזון
    01/06/2010

באמצעות מכשירים ומשקולות חופשיות. את ההדרכה הראשונית תקבלי ממדריך חדר הכושר וכדאי לבקש את תשומת ליבו גם בהמשך. הכי יעיל זה להתאמן יום כן, יום לא תוך תרגול כל קבוצות השרירים. כמו כן, שלוש פעמים בשבוע אימון אירובי בעצימות בינונית במשך חצי שעה על במכשיר שבו את הכי נהנית. אפשר גם לגוון.
    אם מכון הכושר מציע גם ייעוץ תזונתי, בקשי מהדיאטנית (בהנחה שהיא מתמחה בתזונת ספורט)להרכיב לך תפריט מותאם לנתונים, לפעילות ולמטרות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

יעל
    01/06/2010

סבבה תודה רבה רבה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו