לא מצליח לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לרזות
    איש אחד
    17/01/2007

שלום,
    אני מנסה לרדת במשקל כבר המון זמן ולא מצליח, אני כבר לא יודע מה לעשות.
    בחודש האחרון אני משתדל לאכול 2 ארוחות ביום. אחת ארוחה קלה שאני אוכל סנדויץ מלחם קל עם פרי או חביתה ובערב אני אוכל ארוחה בשרית עם בשר ואורז או פסטה..מדיי פעם אני מרשה לעצמי איזה חטיף קטן. לא יותר מזה.

בשבוע-שבועים הראשונים ירדתי כמעט 3 קילו ובשבועים האחרונים לא ירדתי כלום. למה אני לא מצליח לרזות? אני בקושי אוכל ואני מיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לרזות

הוספת תגובה

• אכילה מועטה

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    17/01/2007

לפי מה שאתה מציין אתה אוכל מעט מידי.ידוע כשאנחנו אוכלים מעט,חילוף החומרים יורד ואז נעצרת הירידה במשקל.במקרים אלו הגוף שלנו נכנס למצב של מיגננה ומתחיל לחסוך בהוצאה הקלורית כי הגוף מתכונן למצב של חוסר תזונתי.כמו כן ספיגת המזון מהמעי הדק לדם והטמעת המזון בגוף הינם תהליכים השורפים קלוריות.לכן יש לאכול בכמות הנכונה ובפיזור נכון של האוכל במשך כל היום.לסיכום תהליך הירידה במשקל הינו תהליך מורכב וכדי לעשות אותו נכון ולהימנע מחוסרים תזונתיים בעתיד יש להתייעץ עם אנשי מקצוע כמו רופאים הבקיאים בנושא ודיאטניות קליניות.ידוע שטיפול משולב של מספר בעלי מקצועות רפואיים בתחום ספציפי מגביר את יעילות התהליך והירידה במשקל גבוהה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אכילה מעטה לא תביא לירידה?

מיכל
    20/01/2007

אחרי הכל הגוף מקבל פחות קלוריות וגם אם ישפר את היעילות, הוא בסוף צריך לרדת, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, זה כל הרעיון שהיה

איש אחד
    21/01/2007

לאכול פחות ממה שמוציאים וככה יורדים במשקל.

איך אני אוריד במשקל אם אני אמשיך לאכול את אותה הכמות שאכלתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו