טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מנסה לרדת במשקל כבר המון זמן ולא מצליח, אני כבר לא יודע מה לעשות. בחודש האחרון אני משתדל לאכול 2 ארוחות ביום. אחת ארוחה קלה שאני אוכל סנדויץ מלחם קל עם פרי או חביתה ובערב אני אוכל ארוחה בשרית עם בשר ואורז או פסטה..מדיי פעם אני מרשה לעצמי איזה חטיף קטן. לא יותר מזה.
בשבוע-שבועים הראשונים ירדתי כמעט 3 קילו ובשבועים האחרונים לא ירדתי כלום. למה אני לא מצליח לרזות? אני בקושי אוכל ואני מיואש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי מה שאתה מציין אתה אוכל מעט מידי.ידוע כשאנחנו אוכלים מעט,חילוף החומרים יורד ואז נעצרת הירידה במשקל.במקרים אלו הגוף שלנו נכנס למצב של מיגננה ומתחיל לחסוך בהוצאה הקלורית כי הגוף מתכונן למצב של חוסר תזונתי.כמו כן ספיגת המזון מהמעי הדק לדם והטמעת המזון בגוף הינם תהליכים השורפים קלוריות.לכן יש לאכול בכמות הנכונה ובפיזור נכון של האוכל במשך כל היום.לסיכום תהליך הירידה במשקל הינו תהליך מורכב וכדי לעשות אותו נכון ולהימנע מחוסרים תזונתיים בעתיד יש להתייעץ עם אנשי מקצוע כמו רופאים הבקיאים בנושא ודיאטניות קליניות.ידוע שטיפול משולב של מספר בעלי מקצועות רפואיים בתחום ספציפי מגביר את יעילות התהליך והירידה במשקל גבוהה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד