טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביום ראשון יש לי רכיבה באופניים עים חברות אנו יוצאות בד"כ לחצי שעה, שעה .. אבל התחילו לנו המבחנים היום אנחנו רוכבות 15 דקות חצי שעה גג ביגלל שאין לנו כבר זמן... וביום שני יש לי חוג ספורט בביה"ס כולל כדו-רגל כדור סל,כדור- עף, היתעמלות קרקע וכו.. כל ימי השבוע אין לי זמן זה יתכוננות למבחנים,בחנים וכדומה... זה בסדר אים העשה את זה שהדבר הזה יהיה לי לפרק זמן לכל השבוע ביגלל הקצבת הזמן שלי? משום שאין לי כל - כך זמן!!!בוא נגיד הליכה לבציפר...ההליכה לביצפר סך-כל רבע שעה אני מדלגת בדרך כלל על ההסעה שלנו מהבית זה בסדר לשבוע או שזה לא הכי משהו וצריך יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצוי לעשות יותר פעילות גופנית. זמן ופינויו זה עניין של סדר עדיפויות. איני מזלזלת לרגע במבחנים, אני רק אומרת שאולי תנסי לסדר את היום כך שזה יהיה חלק מהשיגרה. את הרי לא מפסיקה לאכול או להתקלח כי חסר לך זמן.
מעולה שאת הולכת לביה"ס ברגל!
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד