שאלה בקשר לכרוב.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לכרוב.....
    דורין
    13/06/2010

היי לכולם

אני אוכלת כל יום כרוב, 2 כוסות בערך, סתם בתור נשנוש. השאלה היא היא האם זה יכול להשפיע לרעה על מערכת העיכול או על איבר אחר בגוף? אני יודעת שבעיקרון כרוב הוא בריא אבל אני גם יודעת שצריכה מוגזמת לא משנה של מה יכולה להזיק, אז השאלה האם זה רלוונטי לכרוב?.....

תודה מראש לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לכרוב.....

הוספת תגובה

• הכמות שאת אוכלת אינה מוגזמת

אהרון רזון
    13/06/2010

ולא משפיעה לרעה אם אין יתר פעילות של בלוטת התריס . עם זאת, מומלץ להשאיר מקום גם לירקות אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה.....

דורין
    14/06/2010

בעבר היה לי תפקוד מופחת של בלוטת התריס, זה משנה משהו? ובאופן כללי הפתעת אותי עם הקשר של כרוב לבלוטה, לא רוצה להטריח אבל בגדול, איך הם מתקשרים זה לזה?

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם היתה בעיה של בלוטת התריס

אהרון רזון
    15/06/2010

יותר זהיר לצמצם אכילת כרוב, כרובית, ברוקולי, לפת. לירקות אלה ממשפחת המצליבים יש השפעה על משק היוד בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו