טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בן 29 גובה 162 שוקל 77.5 ק"ג ירדתי מ 110 למה שאני היום הודות לפעילות גופנית ודיאטה, אך כבר כמה חודשים אני ממש תקוע על המשקל הזה ולא מצליח להוריד. אני מתאמן 2- 3 פעמים בשבוע בריצה עם שעון דופק ושורף כ 800 קלוריות באימון. ועדיין לא מציח לרדת אל מתחת ל 76 קילו בארך... השאלה היא כמה קלוריות עלי לאכול ביום עם להמשיך את הירידה במשקל? המשקל שאני רוצה להגיע אליו הוא 65 ק"ג. בברכה, שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בקופת חולים תקבל את רשימת מרפאות הספורט שעושות את הבדיקה. אפשר גם במכון ווינגייט. אתה יכול לחפש בגוגל "רפואת ספורט" ולברר בטלפון. יסבירו לך איך להתכונן לבדיקה ומה המחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
VO2 MAX בודקת את כמות החמצן המרבית שהגוף יכול לקחת ולהשתמש להפקת אנרגיה, וזאת אינדיקציה על הכושר האירובי. להבדיל מRMR שנבדק במנוחה מוחלטת, המבחן הנ"ל נעשה בזמן פעילות אירובית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים