נשירת שיער וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער וחולשה
    גל
    24/06/2010

ערב טוב,
    עד לאחרונה אכלתי פחות או יותר מסודר אבל בחודשים האחרונים בגלל לחץ בלימודים וחוסר זמן להכין אוכל בריא כמו שצריך יוצא שאני אוכלת המון פחמימות הרבה יותר מבעבר (עדיין באותו משקל, והולכת גם לחדר כושר פעמיים בשבוע).
    בזמן האחרון יש לי נשירת שיער (לא יותר מדי אבל יש יותר שיער על המסרק), וכמעט תמיד שאני קמה מכיסא או מיטה אחרי ישיבה ממושכת יש לי סחרחורת (רואה הכל שחור וכאילו עומדת ליפול, שחולפת אחרי כמה שניות.
    האם זה קשור לתזונה? אני די מניחה שכן אז רציתי לדעת מה לעשות, האם צריך בדיקות וגם מה אפשר לאכול שימנע את זה?
    נועה

(אני שוקלת 58, גובה 170, לחץ דם 110/70)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער וחולשה

הוספת תגובה

• הי, אל תשכחו אותי :(

גל
    27/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנשירה עשויה להגרם מתזונה לקויה

אהרון רזון
    27/06/2010

חוסרים אפשריים: חלבון, ברזל, אבץ, סיליקה, גופרית, וויטמינים מקבוצה B (בעיקר B12, B6), וויטמין E ועוד. החולשה (גם הנשירה) עשויה להגרם בין היתר על ידי אנמיה, לכן מומלצת בדיקת דם.
    הסחרחורת נגרמת אולי על ידי זה שאת לא שותה מספיק, נסי לשתות מים בתדירות גבוהה. אמנם ל"ד שלך תקין בהחלט אך כדאי לוודא שהוא גם קבוע (אין נפילות לחץ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו