הרזיה באיזור הירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה באיזור הירכיים
    שירן
    28/06/2010

שלום,

בעוד חודשיים יש לי חתונה, ואני לא מחשיבה עצמי שמנה- 159 ס"מ ושוקלת 69. הבעיה שלי היא שבדרך תורשתית הגוף שלי יש לו איזורים מועדפים לאגור שומן דבר היוצר לי צורת גוף לא מאוזנת. בידיים ובירכיים. מה אני יכולה לעשות כדי להפחית אתמה שקיים...? יש דרך להרזות בחודשיים? ואם כן משהו קל ויעיל מאחר ואני לומדת וניסיתי כבר עם הדיאטנית תזונה נכונה ולא כל כך מסתדר עם הזמנים. אבל בהחלט ברצוני להפחית כמה שיותר ממשקלי..

נ.ב כבר כמה שנים אני מעלה 5 קילו ומורידה אותן בחזרה ל-68-אני אף פעם לא מצליחה לרדת מתחת ל-68.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה באיזור הירכיים

הוספת תגובה

• מבנה גוף

אהרון רזון
    28/06/2010

את כבר יודעת שמבנה גוף אינו ניתן לשינוי אבל הרזיה כללית תוריד שומן גם מהאיזור שמפריע לך.
    אני מציע לך להמשיך את הדיאטה של הדיאטנית ותצטרכי למצוא את הזמן לפעילות גופנית לפחות שעה ביום. אם לא תוסיפי פעילות גופנית כאורח חיים, תמשיכי במשחק היו-יו. המתסכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו