טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא רוצה לפרט את כל הסיפור אך אני בחור בן עשרים שרוצה להעלות קצת במשקל. אני אחרי ירידה חדה במשקל בגלל הימנעות מפחמימות ואכילת רק ירקות וחלבונים, לאחר בירורים הבנתי שאני עושה לעצמי נזק והחלטתי לשלב פחמימות בתפריט היומי אך אני רוצה לעשות זאת באופן בריא.
אני אשמח לקבל חוות דעת על כמה מהפחמימות האלו: 1) תערובת של בורגול וקינואה מבושלת 2) כוסמת 3) תפוחי אדמה מבושלים או אפויים (כמובן ללא חמאה או משהו כזה) 4) אורז - בהקשר לאורז רציתי לשאול מהו סוג האורז הכי טוב מבחינה תזונתית ומה לחפש על האריזה? (בסמטי, חום וכו'...)
אשמח לקבל עוד הצעות טעימות, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפחמימות שציינת הן טובות כולן וחשוב לגוון. אורז - עדיף מלא, ואם לא אז בסמטי (אינדקס גליקמי נמוך יותר). גם קטניות - שעועית, אפונה, עדשים, גרגירי חומוס - הן תוספת מצוינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד