טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי לפני חודש וחצי חודשים תזונה בריאה וספורט התחלתי ב120 בערך נשקלתי היום בבוקר ישר שקמתי והייתי 103 אני רואה שינוי ענק באזור הבטן ממש הכול הכול ניהיה יותר קטן באזור הבטן והחזה ולעומת זאת הרגליים שלי מאחורה איפה שהתאומים וכל אזור הברכיים עדיין אני לא רואה הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שונה מאדם לאדם. ישנו שומן יותר "עקשן" באיזורים מסויימים, אולם אם ההרזיה תמשך, בשלב מסויים תראה שינוי גם שם. אינני יודע את הגובה שלך, אבל מניח אני שיש לך עוד הרבה להוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מסתבר שהגוף שלך מגיב טוב לדיאטה, אבל היות שעוד לא גמרת את ההתבגרות ,היא צריכה להיות מתונה ומאוזנת ומלווה בפעילות גופנית. הדגש צריך להיות על הפעילות האירובית, לפחות שעה ביום. שלוש פעמים בשבוע גם אימוני כוח אפקטיביים.
בדקתי את הBMI שלי ואני יודע שאני צריך לשקול בערך 80-85
ויש לי משקולת יד של 20 קילו אני מתאמן איתה כולל שכיבות סמיכה ובטן חצי שעה קבוע כל יום ואני עושה פעמיים בשבוע 60 דקות של פעילות אירובית שאני שורף בכל אימון 300+ קלוריות זה בסדר בערך ? ומשום מה אני לחוץ כזה כל הזמן אני אומר לעצמי שאני מת כבר לראות 100% את השינוי וזה מחרפן אותי כל היום לחשוב
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד