תפריט נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט נכון
    שירה
    10/07/2010

לפני כשנה עליתי במשקל מ-58 קילו ל-65 קילו, אני 1.56 וזה מאוד מפריע לי, עשיתי המון פעילות גופנית אבל אכלתי הרבה ולא ירדתי גרם, עכשיו התעשתתי,אני עושה פעילות גופנית פעמיים בשבוע כשעתיים כל פעם-פעילות אירובית והתחלתי לאכול תפריט מאוזן:
    דגני פיבר 1 כל בוקר על חלב 1% שומן או חלב אורז
    פרוסת לחם קל עם גבינה
    לצהריים ירקות מבושלים עם חזה דל שומן
    פירות
    בערב אני משתדלת לאכול 2 פרוסות לחם קל ביצה טונה בשמן צמחי וסלט.

אם אני רעבה בלילה אני אוכלת עוד פרי או מעדן.

אני עושה את הדיטה כבר שבוע ולא נראה שירדתי במשקל...האם היא נכונה?כמה אני אמורה לרדת?על המשקל נשארתי אותו הדבר, יש לציין ששינוי האוכל הוא קיצוני הייתי אוכלת לא מסודר ואוכל משמין ולא בריא הרבה, בעיקר בלילה...
    דרך אגב הרופאה שלי אמרה לי שיתכן ואני סובלת מהצטברות נוזלים ברגלים אני נוטלת גלולות הריון האם זה קשור? ומה ניתן לעשות כנגד זה? אני שותה כ-4-5 ליטר מים ביום האם זה מזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט נכון

הוספת תגובה

• הי שירה

ד''ר רוני חרמון
    10/07/2010

בכדי לרדת במשקל לא מספיק לאכול בריא צריך גם לחשב את סה"כ האנרגיה שאת אוכלת במשך היום לכמות האנרגיה הנצרכת ע"י הגוף שלך. חוץ מזה שבוע זה לא מספיק זמן בדרך כלל המדד הוא של מספר שבועות. כן גלולות יכולות להאיט קצת את קצב הירידה לא אצל כולם ובצקות ברגלים את חייבת להבדק אצל רופא שמבין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו