תת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל
    אני
    11/07/2010

שלום,

אני רוצה לדעת מהו התת משקל שלי.... אני בת 16 וחצי בגובה מטר שבעים....
    בנוסף לכך, תוכל להגיד לי איך בודקים?( באתרי האינטרנט התשובות שונות אחת מהשניה...)

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל

הוספת תגובה

• אכן, הנתון אינו אחיד

אהרון רזון
    11/07/2010

מלבד גישות שונות לגבי הטווח התקין, זה גם תלוי במבנה הגוף, אחוז השומן, אחוז השרירים, צפיפות העצם וכו". לפי מה שמסרת ובלי לראות אותך, הייתי אומר שמתחת ל54-55 ק"ג תהי בתת-משקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת משקל

אני
    12/07/2010

תודה רבה על התשובה... :) יש לי עוד שאלה, אתה יודע איפה בודקים את כל הדברים שציינת כדי לדעת מהו התת משקל? ז"א לאן אני צריכה ללכת כדי לדעת?
    ועוד דבר, תת משקל של נערות הוא באמת שונה מתת משקל של נשים? כי כתוב על רוב המחשבונים באינטרנט לבני 18 פלוס ורציתי לדעת אם זה משנה....

ממש ממש תודה על העזרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרכב הגוף

אהרון רזון
    12/07/2010

ניתן לבדוק במכון ווינגייט או במרפאות ספורט שעוסקות בזה (חפשי בגוגל לפי "רפואת ספורט" ושאלי ). באותם המקומות אפשר לבדוק גם RMR (קצב שריפת קלוריות במנוחה).
    אכן, סף תת המשקל אצל נערות נמוך יותר מאשר אצל בוגרות, וכמו כן, הטווח התקין של אחוז השומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו