תפריט/קלוריות מתאימות לאימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט/קלוריות מתאימות לאימון
    שרון
    12/07/2010

היי אני בת 16 וחצי,שוקלת 48.6 גובה 164
    אחוז שומן 23% והמסת שריר שלי אני לא זוכרת,אבל אני מתחת לממוצע.
    המטרה שלי היא כמובן לא לרדת במשקל,לשמור עליו/לעלות טיפה ,לעלות מסת שריר ולהתחטב.
    רציתי לשאול מספר דברים בקשר לתפריט שלי,
    אני מדריכה כרגע בקייטנה ועל אף שנותרו רק עוד שבועיים אני מעוניינת לדעת אם התפריט שלי מאוזן

בוקר (סביבות 8 ) 2 פרוסות לחם קל של 34 קל' וכף גבינה לבנה.
    ארוחת עשר, חטיף אנרגיה בין (60-70 קל' )
    ארוחת צהרים (בשעה 1 וחצי) מנת חמגשית שכוללת 4 שניצלים/עוף(פולקה) או משהו בסגנון+פתיתים או אורז+תירס או אפונה.
    4-5 פרי (בזמן האחרון זה ענבים או אבטיח.כמובן לא כמות גדולה)
    סביבות 6-7 יוגורט 1.5 וכוס גרנולה עם אגוזים
    סביבות 7-8 חדר כושר שזה בד"כ חוג כלשהו(קיקבוקסינג,,ספינינג ובקיצור פעילות אירובית במשך שעה ) לפעמים בנוסף שיעור עיצוב וחיטוב.
    בנוסף לכך,3 פעמים בשבוע אני מתאמנת בחדר כושר לפי תוכנית אימונים (חיזוק שרירים חיטוב וכדומה ובקיצור פעילות אנאירובית) ועוד פעילות של 40-30 דק' על סטפר ,RPM דיי גבוהה,להגברת סיבולת לב ריאה. כמובן שאני לא הולכת גם לחוג וגם לתוכנית אימונים באותו יום.
    כשאני חוזרת מהחדר כושר סלט(מלפפון עגבניה בצל כפית שמן 2 כפות גבינה לבנה 3% וחצי קופסא טונה בשמן)

גם לפני ההדרכה בקייטנה שמרתי על תפריט דומה,ומתכוונת להמשיך גם אחרי. השאלה אם הוא מאוזן ומתאים?.
    מה הערך הקלורי של החמגשית שציינתי לפני? אפילו בערך?

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתאים*

שרון
    12/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ?או שאולי השאלות מורכבות מדי

שרון
    14/07/2010

או לא יודעת?
    אם כן, אז רק מה הערך הקלורי למנת חמגשית הכוללת 4 שניצלונים/עוף+ אורז/פתיתים/פסטה +אפונה/תירס

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דניאל

ליטל סמואל-לוי
    14/07/2010

התפריט שלך בהחלט מאוזן.
    אני חושבת שכוס שלמה של גרנולה אחה"צ זה אולי קצת יותר מידי... הייתי מורידה לחצי כוס / 4 כפות ומוסיפה לזה אגוזים.
    זה קשה לומר אם התפריט מתאים לך מבחינה קלורית כי אני לא יודעת מהי רמת הפעילות וההוצאה האנרגטית היומית שלך. מה שכן - אם את לא יורדת במשקל כנראה שזה בסדר.
    חמגשית כזו יכולה לנוע בין 400-700 קק"ל. תלוי מה מכילה וכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו