טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי יובל ואני בין 15 יש לי קרס לא גדולה אבל גם לא קטנה והייתי רוצה להוריד אותה ולפתח ריבועים בבבטן אני מתאמן כל יום שעתיים ריצה משקולות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ו23 פעמים בשבוע הולך למכון כושר למשך שעה -שעה וחצי ושוחה 2 פעמים בשבוע במשיך שעה-שעה וחצי אשמח אם אוכל לקבל תפריט תזונה להורדה במשקל ופיתוח הריבועים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל עדיין לא מבטיחה ריבועים ללא הורדת אחוז השומן ל10% בערך וקיום נתון גנטי מתאים. אני לא יודע את הנתונים שלך מלבד הגיל ובכל מקרה לא נהוג לבנות תפריט בפורום. פרט כל מה שאתה אוכל מחולק לפי ארוחות ונראה מה אפשר לשפר. שלח גם נתוני גובה, משקל וציין מה היה המשקל הקודם אם אתה בתהליך הרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 15 גובה 1.70 משקל 60 גנטית אני מאמין שיש לי כי להרבה במשפחה שלי יש והנה התפריט שלי:
בוקר: פרוסה עם חצי טונה ****פילפל אדום ביניים: חטיף חלבון דל סוכר ****אינני ממליץ. מוצר מתועש שמכיל כל רכיבים לא בריאים. תמיד מומלץ מאכל חלבוני טבעי. או קוטג' עם מלפפון ועגבנייה. או פרי ***** + פרי
צהריים: סלט עם טונה ****אם אכלת בבוקר טונה ההחלף למשאל בגבינה צפתית, הוסף 2 כפיות שמן זית לסלט. ופרוסת לחם *****מקמל מלא
ביניים: פרי.
ערב: חזה עוף עם ירקות מוקפצים. ****עדיף פרגית או קרע ללא עור ושומן, לחזה אין עאך תזונתי גבוה חביתה עם סלט או טונה *****טונה לא יותר מפעם ביום, מומלץ דג טרי איכותי צלוי.
ובמשך היום אני שותה המון מים כאילו ממש הרבה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד