חייבת עזרה דחוףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה דחוףףף
    נטלי
    07/11/2007

שלוםם..
    אז ככה הבעיה שלי היא שעשיתי דיאטת רצח לפני 4 חודשים בערך
    לא הייתי אוכלת כמעט בכלל בקושי 300 קל' ביוםם
    פה ושם במהלך השבוע הייתי נופלת ואוכלת המוןן אבל אז צמה יום למחורת ומורידה את זה
    אני יודעת שמה שעשיתי ממש לא בריא אבל ככה ירדתי 6 קילו
    הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לחזור לאכול נורמלי נמאס לי מהחולשות
    ומההתקפי רעב וזלילה של כל הבית ואח"כ יומיים צום
    אני רוצה להפסיק לחשב כל קלוריה שנכנסת לי לפה
    אבל אני פוחדת להשמיןן ...רציתי להוריד עוד 2 קילו ואז אני לא יפחד לעלות אותם ולחזור למצב שבו אני אוכלת רגיל
    מה אני יכולה לעשות ? איך אני יכולה להוריד עוד 2 קילו ?אם אני יעלה את כמות הקלוריות ליוםם אני ישימיןן בטוחח
    בבקשהה תעזרוו ליי אני ממש מיואשתת
    אני בת 17 וחצי בגובה 1.69 שקלתי 56 ומשקלי כיום 50 הייתי רוצה לשקול 48 ואז שאני יאכל רגיל בלי לחשב קלוריות בצורה מטורפת מקסימום אני יעלה 2 קילו וישקול 50

אשמח לקבל תשובה בהקדםם האפשריי
    תודה על העזרהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה דחוףףף

הוספת תגובה

• מה היה רע ב56 ק"ג ?

אהרון
    07/11/2007

גם זה היה קצת מתחת לנורמה. את על סף אנורקסיה וזקוקה לטיפול לפני שיהיה מאוחר מדי. עד עכשיו עשית את כל הטעויות האפשריות, אל תמשיכי לשחק בבריאות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני שימי לב !!!

ד''ר רוני חרמון
    08/11/2007

יש לך בעיה רצינית ואת חייבת יעוץ לפני שיהיה מאוחר. משקלך נמוך כמות האוכל ירודה ולא איכותית ונפשית את אינך סגורה על עצמך. יש סימנים לאנורקסיה ולכן זה הזמן לקבל יעוץ לפני שיהיה מאוחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו