מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי...
דיאנה03/02/2012שלום אני בת 18 שוקלת 78.0 בגובה 1.74 הייתי רוצה לדעת כמה קילו אני אוכל לרדת בחודשיים:],תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להוריד 6 ק"ג בחודשים או 3 גג?....09/11/2007
אם כן איך?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת במישקל
ד''ר רוני חרמון09/11/2007ניתן לרדת במישקל 10% מעודף המשקל (עודף עד 20 ק"ג) בשלושה חודשים ובתנאי שמקבלים יעוץ נכון ועושים דיאטה בריאה ונכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר, גם אפשר
אהרון09/11/2007אבל תלוי בעודף. ככל שהעודף גדול, הירידה מהירה יותר.
אפשר לעשות את זה בחדשיים על ידי יצירת מאזן שלילי של 770 קלוריות ליום בממוצע.
משיגים את זה על ידי דיאטה מאוזנת ומתונה (20-22 קל לק"ג גוף) ופעילות אירובית יומית בעצימות בינונית של 45-60 דקות. מומלץ להוסיף גם תרגילים לחיזוק השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית ...
....10/11/2007אני יש לי פעם בשבוע פעילות לחיזוק שרירים.. ועוד פעם בשבוע אירובי.. ו3ימים ולפעמים גם 4 ריצה\הליכה.. זה מספיק או עוד .. ?
וגם לא כלכך הבנתי את עניין הקלוריות וכל זה..
כאילו איך פשוט אני יכולה להוריד את ה6 ק"ג בחודשים-3 .. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית + קלוריות
אהרון10/11/2007הפ"ג שלך בסדר אבל יהיה עוד יותר טוב אם תוסיפי פעם נוספת תרגילי שרירים, האירובי (כולל הליכה\ריצה) צריך להיות 45-60 דקות (או יותר).
לגבי הקלוריות: את צריכה לאכול 20 קלוריות לכל ק"ג גוף. למשל אם את שוקלת 65 ק"ג אכלי 1300 קלוריות ביום. אם תגדילי את כמות הפ"ג אכלי עד 22 קלוריות לק"ג גוף.
אני אוכל לתת לך הערכה יותר ממוקדת אם תמסרי גיל, גובה, משקל ומשך הפעילות. כמו כן תפרטי את התפריט היומי שלך על מנת להציע לך שיפורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
....14/11/2007אמרת שכדי שתוכל לתת לי הערכה יותר ממקוקדת אם אמסור לך יותר פרטים.. אז ככה.. אני עוד במעט בת 15.. הגובה שלי הוא 1.61 או 1.60 משו כזה והמשקל 59..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל האידאלי שלך 52 ק"ג
אהרון14/11/2007על מנת לרזות 6 ק"ג בזמן שהצעת את צריכה דיאטה מאוזנת של 1200 קלוריות ליום ולהמשיך בפעילות הגופנית בתוספת ההמלצות שלי. כתבי מה אכלת אתמול או היום בכל ארוחה (אל תשכחי משקאות מלבד מים וסודה) ואתן לך הצעות שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אני יכולה לרדת עד סוף החודש הזה
אנונימי07/06/2009כמה ק"ג אני יכולה לרדת עד סוף החודש הזה , ואיך ?
אני בת 14, הגובה שלי זה 1.58 נראלי אפילו יותר , אני לא יודעת ואני שוקלת 50 ..
אני לא רוצה להיות ממשממש דקיקה אבל יש לי רגליים שמנות ובטן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת במקרה ארכאולוגית?
אהרון08/06/2009איך הגעת לדיון מהפרהיסטוריה?
זה בסדר גמור, בשביל זה אנחנו כאן
לך אין עודף משקל וגם משקלך הכולל נמוך, לכן לא תוכלי לרזות יותר מ-2 ק"ג עד סוף החודש וגם זה במאמץ רב. במידה והמשקל שלך יציב ואת לא בדיאטה או מייד אחריה, המשיכי לאכול כמו עכשיו תוך ויתור על מתוקים, לחם, אורז, דברי מאפה, פסטה, שתיה ממותקת, תפו"א, חטיפים, דגני בוקר. במקום כל אלה אכלי המון ירקות טריים וכמות סבירה של ירקות מבושלים כי הגוף זקוק לפחמימות.
כל יום שעה וחצי של הליכה מהירה, רצוי לחלק לפעמיים.
את לא תוכלי לכוון את ההרזיה למקומות שאת רוצה. רק הרזיה כללית תעזור אבל לגבי עובי הרגליים אני פחות אופטימי. בכל מקרה, את בתהליך גדילה ובכלל זה לא מומלץ להגיע לתת משקל (את במרחק של 3-4 ק"ג ממנו) כי יהיו השלכות שליליות על הבריאות וההתפתחות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15 קילו
מירי21/02/2011היי אני רוצה לרדת 15 קילו בשלושה חודשיים אני מוכנה לעשות מה שצריך
האם זה אפשרי ? אשמח לקבל הצעות
אני בת 26 שוקלת 65 קילו מטר 53 תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15 קילו - תגובה
אהרון רזון21/02/2011קשה מאוד עם הנתונים שלך להוריד 15 קילו בשלושה חודשים בדרך בריאה. 5-6 חודשים
נשמע יותר מציאותי. אם אין לך ידע בתזונה והרזיה, ההצעה הכי טובה שלי היא לפנות לאיש מקצוע שירכיב עבורך תפריט ותוכנית פעילות גופנית בהתאם לנתונים,מגבלות והעדפות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרזות 6 קילו בחודשיים
בתיה20/10/2011שלום,
אני בת 19 הגובה שלי הוא 1.64 ואני שוקלת 66 קילו. ידוע לי שאני צריכה לשקול 58 קילו.
הייתי מעוניינת לרזות בין 6 ל7 קילו בחודשיים. אני מתאמנת בחדר כושר בערך שעה כול יום אבל עדיין משום לא מאווד מצליחה לרזות.
כמה קלריות אני אמורה לאכול? ומה הדרך הטובה עבורי כדאי לרזות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהרזות 6 קילו בחודשיים - תגובה
אהרון רזון21/10/2011חצי עבודה את כבר עושה טוב, נשאר לטפל בתזונה. יש להמנע מדברי מתיקה כולל משקאות, דברי מאפה, חטיפים, דגני בוקר מעובדים, טיגון, אוכל שמן. יש לאכול הרבה ירקות, 2-3 פירות ביום, עןף\בקר טרי רזה בלבד, 2-3 פעמים בשבוע דג טרי איכותי, דברי חלב עד 3%, מוצרי דגנים מלאים (לחם, פסטה, אורז) במתינות, קטניות בהגבלה (במקום לחם, פסטה וכו"). לאכול 4-6 פעמים ביום ארוחות לא גדולות.
היעד שלך מציאותי, אבל גם אם זה יקח 3 חודשים זה בסדר. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)