תת משקל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל...
    גליה
    27/07/2010

אציין שאני בת 33 . גובהי 1.60 ושוקלת 47 קילו מבחינה בריאותית הכל תקין וכו' השאלה שלי בבקשה היא, אם אני רוצה לצרוך פוליכוז מה המינון שאני יכולה לשתות ביום? אשמח לתשובה :) גליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל...

הוספת תגובה

• אין מינון מומלץ

אהרון רזון
    28/07/2010

הערך הקלורי הוא 380 קק"ל\100 גר ומורכב מפחמימות בלבד. צריך להתחשב בערך הקלורי הגלובלי של התזונה היומית. זה תוסף בצורת אבקה שמפזרים על מאכלים ומיועד בעיקר לתינוקות ופעוטות. מבוגרים יכולים לוותר עליו, ובמקום, לאכול מזונות טבעיים עתירי קלוריות ובעלי ערך תזונתי רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת משקל

גליה
    29/07/2010

למה אתה מתכוון שאמרת: לאכול מזונות טבעיים עתירי קלוריות ובעלי ערך תזונתי רב. ???
    תודה רבה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזון בריא עתיר קלוריות

אהרון רזון
    29/07/2010

אגוזים, שקדים, בוטנים, זרעים וגרעינים (כל הנ"ל לא קלויים), טחינה גולמית, קטניות כולל חומוס, שמן זית, אבוקדו, לחם מלא, דגנים מלאים טבעים (לא מתועשים) פירות יבשים (ללא תוספת סוכר וכימיקליים) וכו".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו