טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קוראים לי איילה, אני בת 22.5 אני שוקלת 56 על 172/3 הגעתי למשקל הזה לאחר שעשיתי "דיאטת כאסח" של בערך 4 חודשים ממשקל 73 ק"ג, ירדתי בערך קילו בחודש. רוב התפריט שלי התבסס על ירקות לסוגיהם (ברמה של 2 סלטים ענקיים ביום), קורנפלקס בבוקר, 3 קפה ביום וקופסאת טונה במים/מעדן0% עם דגנים/ 2 פרי פחות או יותר (מדי פעם היו חריגות )
אני עושה 5 פעמים בשבוע ספורט אני אוהבת מאוד ספורט וזה חלק מהחיים שלי.
אני יודעת שהדרך שבה ירדתי במשקל היא לא בריאה וקיצונית
השאלה שלי היא כזאת ואני באמת רוצה להשתפר מפה מבחינת התזונה (למרות שהערכים שלי תקינים והכל).
המטרה שלי היא לשמור על המשקל, ולהתחטב ולהשתפר בכושר והגמישות, כרגע אני נראת ממש טוב ואני לא מכונה לוותר על זה. אני פוחדת ש"דפקתי" לעצמי את חילוף החומרים, חיפשתי על זה מידע באינטרנט והנו' לא כ"כ ברור לי.אשמח על מידע בנו'.
עכשיו, אני יודעת שאם אני אמשיך בתפריט אני ארד עוד, אני מעונינינת להגיע למצב של 1000 קל' ביום, באיזה קצב להעלות את הצריכה? מאילו אבות מזון? אני לא רוצה לשחק עם הגוף שלי במיוחד שזה קשה לי נפשית כל פעם לאכול מאכלים שונים מבלי לדעת את ההשפעה שלהם על הגוף שלי. איך לעשות את ההדרגה? אני לא רוצה להישקל כל יום (כרגע זה פעם בשבוע אני מכונה פעמיים)
האם 5 פעמים בשבוע של ספורט זה אינטנסיבי מידי לספורטאית? (לא תחרותית)
אני מצטערת אם זה היה ארוך מידי, אודה על תשובה מפורטת(:
איילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד להצלחה אבל המבחן האמיתי הוא השמירה לצורך כך פ"ג כמו שלך זה מצויין בנוסף תכווני את כמות הקלוריות שלך לפי הנוסחה של משקל כפול 21.6 ולפי הצורך כל שבועיים תעשי וויסוטים של כמות הקלוריות. אל תשכחי לשתות הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד