שאלה לגבי דיאטה לחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי דיאטה לחברה
    slavik
    04/08/2010

שבוע טוב לכולם רציתי לשאול שאלה קצת אישית
    חברה שלי בזמן האחרונה עולה במשקל בלי הפסקה והיא לא מוכנה לעשות ספורט...
    כל פעם שאני מדבר איתה לגבי הנושא הזה היא חושבת שאני פוגע בה...
    יש איזה שהיא דרך לגרום לה להבין שהיא פוגעת בעצמה הזה שהיא מעלה משקל בלי הפסקה...?
    תודה רבה לעוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי דיאטה לחברה

הוספת תגובה

• חשוב שתביני

=>
    04/08/2010

אי אפשר לגרום למישהי להרזות כאשר היא לא מוכנה לעשות משהו בנידון ..
    אני בעברי גם הייתי נורא שמנה אבל נורא מעל 100 קילו בגיל 14 תמיד רציתי להרזות אבל לא היה את כח לשלוט באוכל ... כשהיא תרצה בכל הכוח היא תוכל להרזות את לא צריכה לשגע אותה היא בעצמה מבינה שהיא משמינה ואני בטוחה 99.9% שרע לה עם זה .
    מה שכן את יכולה לפעמים להזמין אותה לארוחת צהריים או ערב כארוחת בריאות לדוגמא סלטים מירקות חיים גבינות רזות או עם זה בצהריים בשר רזה .. פחממות מורכבות וכו' ..
    מה שכן לא ללחוץ עלייה .. אנשים שמנים ניפגעים המון מזה כי הם יודעים את מצבם וזה שאומרים לה פווגע יותר כי שה לה גם ככה וזה רק מוסיף לקושי ..
    תנסי פשוט בדרך עקיפה אפילו לדבר עם אימא שלה שתוכאל אוכל בריא .. לפעמים גם קצת מתוקים וככה כולם יהיו מרוצים . וגם אפשר להציע לאימא שלה לקחת אותה לסדנאות של תזונה נכונה ואימוני כושר .. או כתחליף את יכולה להגיד לה שתצאו ביחד להליכה בכיפית בת חצי שעה ותדברו ותהנו ולא תשימו לב כמה הזמן עובר לכם בהנאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו