להחזיר את המטבוליזם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להחזיר את המטבוליזם
    יוסי
    11/08/2010

סוף סוף סיימתי דיאטה,אחרי 10 חודשיים הגעתי למשקל הרצוי והכל טוב. אני גבר 1.7 שוקל 63
    עשיתי דיאטה יחסית מאוזנת של 1500 קלוריות , מתוך הנחה שאני שורף באופן טבעי משהו כמו 2200 קלוריות ליום.

הבנתי שאחרי כל דיאטה יש ירידה במטבוליזם, גם אם בדיאטה מואזנת יחסית - הגוף מתרגל למספר קלוריות נמוך מהרגיל ומתייעל
    ברור לי שאני צריך לשמור על המצב הקייםת אז איך אני מעריך כמה קלוריות אני אמור צרוך היום?
    ויותר חשוב, איך אני מחזיר את המטבוליזם שלי למצב רגיל ומוציא את הגוף שלי "מצורת החשיבה" שלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להחזיר את המטבוליזם

הוספת תגובה

• הקצב המטבולי

אהרון רזון
    11/08/2010

לא יחזור למה שהיה לפני ההרזיה, בגלל שעכשיו אתה שוקל פחות, ואם לא ביצעת פעילות לשימור מסת השרירים, יש להניח שאתה גם פחות שרירי מאשר קודם.
    אתה צריך להכניס פ"ג לסדר היום שלך או להמשיך אם אתה כבר מבצע. בנוסף יש להעלות בהדרגה את ההיקף הקלורי של התפריט היומי תוך בקרה שבועית של המשקל. יש להוסיף כל שבוע בערך 100 קק"ל. ברגע שתראה עליה במשקל יש לחזור שלב אחד אחורה ולהפסיק את ההוספה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו