כמה שאלות ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות ....
    חסויה
    13/08/2010

אני נימצאת כרגע במעקב אצל דיאטנית,היא הביאה לי תפריט,אבל נמאס לי לאכול כל יום מה שכתוב שם,אני רוצה קצת לגוון.
    אז השאלה שלי היא בעצם,איך אני יכולה לספור קלוריות למוצרים,איך אני יכולה לספור קלוריות למוצר שלא כתוב על האריזה בדיוק כמה קלוריות יש בו אלה כמה יש לכל החבילה,איך אני יכולה לספור את הקלוריות של החזה הודו שאני אוכלת,של האורז\הפתיתים ועוד ....
    **** ראי תשובה מד"ר נסטור

ועוד שאלה:
    לגבי שניצלים,אז כדי שזה יהיה בריא,אפשר לאכול שניצילים שמחממים במיקרוגל,שקונים אותם מוכנים ? או שלא ביגלל שיש על זה פירורי לחם ורצוי להכין חזה הודו בלי פירורי לחם ?
    **** שניצל אינו מומלץ באף צורה. במקום יש לאכול עוף\הודו מבושל או צלוי בבית ללא עור ושומן.

עוד שאלונת :
    אומרים שלא רצוי לאכול אחרי 6 בערב? זה נכון או שזה סתם מיתוס ?
    **** זה מיתוס. חשוב מה וכמה אוכלים ולא המועד (מומלץ לאכול 5-6 פעמים ביום)

מודה מאוד על העזרה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות ....

הוספת תגובה

• עוד שני שאלות קטנטנות ...

חסויה
    13/08/2010

1.איך אני יודעת שהארוחה שהכנתי לעצמי היא מזינה ? כמה חלבונים ועוד .. צריכים להיות בה?
    ****כל ארוחה עקרית צריכה לכלול 20-25 גר חלבון (נטו) ושפע ירקות מגוונים. כמו כן ,2-4 פירות שונים ליום, 3 מנות מוצרי חלב ( על חשבון החלבון), 4-6 פרוסות לחם מלא או תחליפים (אורז מלא או דגנים טבעים אחרים, תפו"א וכו")

2.אם אני אוכל לפני ארוחת הצהריים סלט בינוני אני צריכה להחשיב את זה בצריכת הקלוריות שלי ? או שירקות לא משמינים וזה לא משנה ?כי כאשר אני אוכלת סלט לפני אני מגיעה לאורז\לפתיתים או מה שזה לא יהיה שוואה יותר ואוכלת פחות.
    ****בכל מאכל יש קלוריות, אבל מומלץ לאכול סלט בנדיבות כי יש לו נפח גדול וערך קלורי קטן וכמובן ערך תזונתי גבוה. אל תשתמשי ברוטב מלבד 2 הפיות שמן זית ומיץ לימון.

ושאלה אחרונה :
    3.רצוי לאכול עם האורז\הפתיתים בשר או עדיף לאכול בנפרד?
    **** אם את רוצה לראות תוצאות מעודדות בהרזיה אכלי את הבשר\דג עם ירקות במקום אורז\פתיתים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספתי תשובות בגוף ההודעות.

אהרון רזון
    14/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו