אני מעוניינת לדעת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מעוניינת לדעת...
    אביה
    14/11/2007

כמה קלוריות שורפים בשעתיים שחייה.
    אני שחיינית. ואני שוחה כל יום במשך לפחות שעתיים ולפעמים יש לנו גם אימוני בוקר..שזה גם בוקר וגם ערב. ולפעמים גם כושר.
    אז אנחנו עושים הרבה ספורט. הבעייה אצלי שאני צריכה להרזות לפחות 6-7 קילו. ואני רוצה לדעת כמה קלוריות אני שורפת באימון שאני עובדת בו כל הזמן במשך שעתיים.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מעוניינת לדעת...

הוספת תגובה

• השחיה טובה מאוד להרזיה

אהרון
    14/11/2007

ולא רק. הוא הספורט עם הכי הרבה יתרונות. .
    אוכל לעזור לך אחרי שתמסרי: מרחק\מהירות, סיגנון ומשקל גוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אביה
    16/11/2007

אממ זה אימון זה הרבה סגנונות
    בעיקר זה חתירה זה בטוח.
    אבל לפעמים זה עבודה רק על הידיים שזה רק הידיים עובדות ולעפמים זה רק הרגליים.
    ולפעמים זה מרחקים ארוכים. ולפעמים זה ספרינטים..

משקלי 69.
    וגובהי 1.68
    ואני לא נראת שמנה חחח..אבל יש שומנים במיוחד ברגליים ובבטן.
    =//

הלפ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה..ובעיקרון 5 קילומטר לכל אימון.

אביה
    16/11/2007

לפעמים יותר
    לפעמים פחות.
    תלוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד, אביה!

אהרון
    17/11/2007

גם אני שוחה בממוצע 5 ק"מ 6 ימים בשבוע. אם תמשיכי כך לצד תזונה נכונה (לא דלת קלוריות) תגיעי תוך זמן סביר למשקל האידאלי שלך 60 ק"ג. את שורפת כל יום בשחיה בממוצע
    1100-1200 קלוריות שווה ערך של 150 גרם שומן גוף. עם תזונה נכונה של 1800 קלוריות תורידי קילו לשבוע.
    למרות הפעילות המרשימה שלך, רצוי לשלב גם תרגילי כוח לשמירת מסת השרירים, אני מניח שהמאמן דואג לזה. שחיה הינה בעיקר פעילות אירובית ולמרות שמטפלת בשרירים יותר טוב מכל פעילות אירובית אחרת, נחוצים גם תרגילי התנגדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ- 300 קל' בשעה

ד''ר רוני חרמון
    15/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו