בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    מירי
    20/08/2010

ירדתי במשקל לפני שנה ועד עכשיו כול השבוע אני שומרת ושיש שבת אוכלת יותר מין הרגיל,
    התפריט שלי
    בוקר- שני פרוסות לחם קל עם קוטז ביניים תפוח
    צהריים סלט עם טונה במיים ורוטב וינגריט לייט או ירקות מבושלים וחזה עוףעל הגריל
    ביניים - שני פרוסות לחם קל עם כפית ריבה וכפית קוטז
    ותפוח
    ערב -סלט ענק +רוטב וינגרט לייט ושני פרוסות לחם וקוטז (2 כפות)
    התפריט נוח לי ואני עושה בשבוע בין שלוש לארבע פעמיים ספורט,
    אני עליתי בתקופה האחרונה אין לי מושג למה לא זוכרת שאכלתי מין הרגיל בכול אופן השאלה האם התפריט בסדר לאחת שעושה ספורט ומספיק קלוריות אני צריכה לרדת שלוש קילו אני בת 36 שוקלת 67 לגובה 174
    יש לציין שעכשיו גילו לי שאני רגישה ללקטוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• התשובה ברורה

אהרון רזון
    20/08/2010

אם את לא מצליחה לרזות ואפילו עולה, את אוכלת יותר ממה שאת שורפת.
    נסי לוותר על תוספת האוכל של סופי השבוע, להקטין את כמות הלחם, להוסיף ירקות לבוקר, להוריד את כפית הריבה. החליפי את רוטב הסלט בשמן זית. לא רק תפוחים ,אלא גם פרי אחר, כי לאנשים מסויימים התפוח גורם לעצירות.
    אם בנוסף להמלצות הנ"ל תרחיבי לכל יום ותעצימי את הפ"ג, יש סיכוי להשיג את יעדך.
    העובדה שאין לך עודף משקל, אלא את מבקשת הרזיה "דה לוקס" מקשה על הירידה אבל היא אפשרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

מירי
    21/08/2010

תודה רבה על התשובה,
    אני אנסה את השיטה שלך ..לי יש כל הזמן התאוריה שאתם אנשי מקצוע אומרים שצריך לאכול
    קלוריות ואני עוד עושה ספורט כמעט ארבע פעמיים בשבוע1200 לא מספיק וזה קצת אוכלואז גם לא יורדים, אז אני מבולבלת
    האם בשביל להרזות צריך לאכול 1200 ?
    וגם מי שעושה ספורט?
    ןאם אין זמן לפעילות גופנית יותר משלוש ארבע אז לא יורדים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות ופעילות גופנית

אהרון רזון
    21/08/2010

אין שום חוק שאומר 1200 קק"ל. ההיקף הקלורי המומלץ של התזונה היומית תלוי בנתונים האישיים, הפעילות הגופנית והמטרה. אם את רוצה לנקוט בשיטת ספירת הקלוריות (לעשות בצורה "מדעית") מומלץ קודם לבדוק את קצב שריפת האנרגיה במנוחה מוחלטת (RMR) ולחשב גם כמה את שורפת בפעילות גופנית (לפי טבלאות). לפי זה תדעי כמה את צריכה לאכול על מנת ליצור מאזן קלורי שלילי שתוביל אותך להרזיה הרצויה. ככל שעושים יותר פעילות גופנית מורידים יותר מהר, חוץ מיתרונות בריאותיים נוספים .
    אפשר לרדת גם בלי ספורט, אבל בקצב איטי יותר ותוך צימצום יותר דרסטי של התפריט, דבר שיכול להוביל למחסור ברכיבים תזונתיים חיוניים לגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RMR

מירי
    22/08/2010

וזה בודקים לפי גובה משקל ? ודופק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודדים במרפאת ספורט

אהרון רזון
    22/08/2010

בקשי בק"ח את רשומת מרפאות הספורט באיזור שלך ובררי בטלפון אם עושים את הבדיקה. תקבלי גם הוראות איך להתכונן לקראת הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות

יעל
    20/08/2010

רציתי לדעת איך בנאדם שאמור לעשות דיאטה לדוגמא לאכול עד 1400 קלוריות ביום יכול לספור קלוריות של מאכלים מבושלים לדוגמא מאכלים של מסעדות או מאכלים שאמא מבשלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות של תבשילים

ליטל סמואל-לוי
    21/08/2010

את צודקת. זה מאוד קשה לחשב את כמות הקלוריות בתבשילים, בעיקר אם לא אנחנו מכינים. במקרה כזה מנסים להעריך- למשל אם אוכלים אורז - ידוע שכוס אורז מבושל = בערך 140 קק"ל, כפית של שמן = 45 קק"ל...אז מחשבים בערך לפי הכמות שאוכלים אבל אי אפשר לדעת במדויק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו