היי ,אני צריכה עזרה:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ,אני צריכה עזרה:)
    נועה
    20/08/2010

אני בת 18 וחצי,
    גובה 1.57
    משקל בוקר 54 ק"ג
    בעבר לפני 3 שנים עשיתי דיאטת כאסח שהייתי אוכלת ביום רק 300 קל' ושורפת מלא הייתי עושה כל יום 5 שעות הליכה וריצות ירדתי מ 55 ק"ג ל 42 ק"ג או אפילו פחות לאחר שהתגלתה אצלי הפרעת אכילה טופלתי אצל הדיאטנית במשך שנה ועליתי למשקל של 35 שנחשב מבחינתה לתקין.אבל במהלך השנה האחרונה התחלתי לאכול מלא שטויות ממתקים עוגיות ופשוט לטרוף אוכל בלי קשר לרעב אלא סתם כי משעמם לי ורע לי...יש לציין שהחל מהיום בבוקר זה נפסק ואסרתי על עצמי לאכול ממתקים חטיפים ועוגיות עוגות וג'אנק פוד.
    אני רשומה לחדר כושר
    כל יום אני הולכת לשם לשעה שעתיים ומתעמלת ושורפת קלוריות בהליכה ריצה אליפטי או סקי ולעיתים ספינינג,אניעושה שם סדנת בטן ותרגילי בטן.,ואימון כוח 3 פעמים בשבוע.
    ככה קבעו לי שם היום המאמנים.
    מבחינת אוכל..אני לא יודעת כמה קל' אני צריכה לצרוך בשביל לשקול 45 ק"ג ולהרגיש שוב קלילה וטוב עם עצמי ובריאה כמובן :)
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ,אני צריכה עזרה:)

הוספת תגובה

• ממישהו??

נועה
    21/08/2010

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נועה

ליטל סמואל-לוי
    21/08/2010

לאור ההסטוריה שלך, אני ממליצה לך לא לעשות דיאטה לבד ללא פיקוח. הסיכוי שהדיאטה הזו יחד עם הפעילות הגופנית הרבה "תגלגל" שוב לאנורקסיה הוא גבוה מאוד, לכן הייתי מתייעצת עם דיאטן/נית מומחה בתחום הפרעות האכילה ונכנסת למסגרת של אכילה מסודרת ושפויה. כזו שתוכלי לחיות איתה במשקל תקין ובצורה בריאה לאורך זמן. ובאופן פרקטי, לא פחות מ-1500 קק"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו