חטיפי בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיפי בריאות
    שירן
    15/11/2007

שלום!
    שמי אושרית ו אני מנסה לשמור על משקל תקין ואורח חיים בריא. אני אוכלת מאכלים מלאי סיבים תזונתיים ודגנים מלאים.
    שאלתי היא יש חטיפי בריאות שרשום עליהם בגדול דגנים מלאים ו\אבל ברכיבים לא רשום מלא רשום דגנים (ארז, קמח,...) אז זה מלא או לא? :)
    אני רוצה שתיעצו לי בבקשה אילו חטיפי בריאות באמת בעלי ערך תזונתי גבוה כי כל מה שראיתי של אנרגי ותלמה ומרמולייט לא כזה בריא וגם באנרגי זה קמח מלא וקמח לבן .. תודה!!!
    יש חטיפי גרנולה באריזה ירוקה כזו ציווי או משהו כזה שרשום שזה שיבולת שועל מלאה אבל יש גלוטן וסוכר ובוטנים .. אני אובדת עצות
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חטיפי בריאות

הוספת תגובה

• במקום חטיפים תוכלי אוכל מזין ומסודר

ד''ר רוני חרמון
    15/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חטיף, בנוסף (לא במקום)

ליאורה
    15/11/2007

ד.נ.
    בהנחה שאני מקפיד, עד כמה שבאפשרותי, לאכול מזונות בריאים (כולל 2 סלטי ירקות גדולים בכל יום, דגנים מלאים, בשר, קיטניות, תוצרת חלב, פירות, אגוזים וכו'), האם אתה ממליץ גם במקרה כגון זה להימנע לחלוטין מאכילת חטיף אנרגיה אפילו פעמיים בשבוע, בלבד, לדוגמה, או כוונתך רק שלא להגזים באכילת חטיפים? תודה, אלעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו