טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בדיאטה מאוזנת כ-4 חודשים ירדתי עד עכשיו כ-7 ק"ג אני אוכלת מעט פחמימות , לחם מחיטה מלאה והרבה ירקות ושותה בעיקר מים , לעיתים רחוקות משקה דיאט אני הולכת הליכה מהירה כ-40 דקות שלוש פעמים בשבוע בחודש האחרון לא ירדתי בכלל . מה קורה ? האם יכול להיות שהגוף נתקע ? ושאלה נוספת - אם אכלתי פעמיים בשבוע ארטיק מצופה סה"כ 170 קלוריות לארטיק זה יכול לקלקל את הירידה השבועית בצורה כזאת שלא יורדים באותו שבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככול שאת יורדת במשקל צריכת הקלוריות היומית שלך יורדת ולכן את צריכה לבצע התאמות ככול שהירידה במשקל מתקדמת. תחשבי שוב את כמות הקלוריות היומית הנחוצה עבורך לצורך ירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם הכוונה שאני צריכה לרדת בכמות הקלוריות היומית ? אני די מקפידה על סדר יום מסודר מבחינת הארוחות ודי דומה מדי יום . אולי זו הבעיה ? איך אני מחשבת את כמות הקלוריות היומית שאני צורכת כרגע ואיך ני מגיעה לכמות הקלוריות שאני צריכה כרגע לצרוך ?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד