טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם, אני פונה אליכם כי אני מתוסכלת ונואשת! אני בת 22 גובה 158, לפני כ4 שנים ירדתי 40 קילו ממשקלי והגעתי למשקל "היעד" - 57 ק"ג. הצלחתי לשמור על המשקל שנהה ואז התחלתי לעלות לאט לאט במשקל. כשהגעתי למשקל 65 ק"ג נרשמתי לסטודיו סי ולשומרי משקל על מנת לעצור את העליה ולהתחיל לרדת חזרה רק שמבמקום זה עלתי כמעט 10 קילו ב4 חודשים("!!!!) הים אני שוקלת 73 ק"ג ואני על סף ייאוש. אני ממשיכה להתאמן בסטודיו סי |(אימוני עיצוב וחיטוב) ואוכלת נכון. חשוב לי לציין כמה דברים: ירדתי את הירידההגדולה שלי בשנה _30 קילו בחצי שנה ואת השאר בעוד חצי שנה) בליויי של דיאטנית אך לא אכלתי פחממות בערב (לרוב שלא אכלתי בכלל מאחרי ארוחת הצהריים). בנוסף, אני צימחונית ורגישה לדברי חלב ולא אוכלת כמעט בכלל ירקות ופירות (יש לי בעיה לעכל דברי חלב, ירקות ופירות"). ניסיתי לעשות דיאטת סנביצים אבל זה לא החזיק יותר ממידי זמן. בבקשה עיזרו לי אני מרגישה שמנה ומדוכאת ואין לי חשק לצאת מהבית בגלל זה. אני יודעת שאני בעיתית אבל אני מטפלת בזה - מחר יש לי תור לגסטרולוג (בגלל שאין לי בכלל מה לאכול!!) ובסוף השבוע קבעתי פגישה עם תזונאית. אשמח לתגובות או רעיונות שיוכלו לעזור. תודה, טיטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא רואה איך אפשר לרזות, לשמור ולהשאר בריא ללא מוצרים מן החי, ללא ירקות וללא פירות. מי כמה שאת מתארת, גם הדיאטה ההתחלתית לא היתה מושכלת, ויצרה חסרים ,חסכים ואיבוד מסת שריר. את חייבת טיפול משולב נפשי-תזונתי אבל לא בדרך אינטרנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנסיוני בקליניקה לפעמים המצב הנפשי מאוד משפיע על יכולת הירידה במשקל. כאשר תהיי במצב מאוזן ובפחות לחץ יהייה לך יותר קל לרדת במשקל. לגבי הירידה במשקל בעבר, נשמע שירדת מאוד מהר במשקל ואני מנסה להבין מה אכלת אם לא אכלת פחמימות כלל וכמעט ולא נגעת בירקות ופירות. זו הייתה דיאטתת חלבונים.
צריך תמיד לזכור שכל דיאטת כסאח גורמת לירידה בחילוף חומרים. נכון לא ניתן להחזיר את חילוף החומרים למצבו הקודם. אך זיכרי שפעילות גופנית מעלה מסת שריר ששורף הרבה יותר קלוריות משומן.
מאחלת לך המון בהצלחה תהייה חזקה. נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד