לאהרון רזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון רזון
    יונהגו
    28/08/2010

שלום. אני בת 57 שוקלת 74 ק"ג גובהי 1.70. במהלך 10 השנים האחרונות העליתי 10 ק"ג למשקלי. אני נוטלת ציפרלקס כבר 10 שנים והורמונים. הבעיה העיקרית זה איך עוצרים? ודבר שני איך יורדים?
    אני מתעמלת (עיצוב) 3 פעמים בשבוע, הולכת לפחות 4 פעמים בשבוע 45 דקות. אוכלת 4 ארוחות ביום:
    בוקר - 2 פריכיות + 2 כפיות חומוס מלפפון+גזר.
    בצהרים - מנת בשר + ירקות מאודים וסלט ירקות
    אחר הצהרים - שתי פריכיות עם 2 כפיות טחינה+2 כפיות דבש
    ערב כריך לחם רגיל + פרוסת גבינה צהובה 9%+ 2 כפות גבינה לבנה 5%.
    בין לבין עד 2 תפוחי עץ, יופליי 0%, ולפעמים 2 קוביות שוקולד 70%
    ובכל זאת אני לא מצליחה לרדת. יש לכם רעיון מה עוד אפשר לעשות?
    מאוד מודה לתשובה

כבר קיבלתי תשובה מד"ר חרמון ןהןא הציע לי לגשת למומחה דבר שאין באפשרותי. האם אתה יכול לי כמה טיפים, אני חייבת להוריד בסביבות 5 ק"ג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון רזון

הוספת תגובה

• כנראה, הטיפול התרופתי גורם להשמנה

אהרון רזון
    28/08/2010

אחת מתופעות הלוואי האפשריות של התרופות נוגדות דיכאון וחרדה (SSRI) היא השמנה. גם הטיפול ההורמונלי עלול לסבך את המצב. עודף המשקל שלך סביר יחסית למגבלות וגם התפריט אינו נורא. אנסה להציע לך כמה שיפורים:
    בוקר - וותרי על פריכיות והחומוס והוסיפי עוד ירקות+פרוסת לחם מקמח מלא מרוחה בקוטגי 3%.
    צהריים- הבשר ללא עור ושומן. מדי פעם דג איכותי טרי צלוי. הסלט (גדול) כמנה ראשונה.
    אחר צהריים- בלי טחינה ודבש. אפשר לוותר גם על פריכיות. לאכול גביע יוגורט טבעי עם חתיכות פרי טרי בתוכו.
    ערב- הלחם מקמח מלא (רק פרוסה), בלי צהובה אלא להוסיף לבנה, רצוי 3%. גם סלט ירקות.
    בין לבין- לוותר על שוקולד, לגוון את הפירות .
    ללכת לפחות שעה ולהגביר את העצימות (מהירות). הליכה כל יום תתרום יותר להרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו