מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת סקרדיילמעיין18/11/2007
אני מחפשת את הדיאטה של סקרדייל?
זוהי דיאטת פחממות.
רציתי לדעת אם דיאט מומלצת. אני פשוט לא מצליחה לרזות. הגובה שלי היא 160 משקלי 76 אני אחרי לידה ( הבן שלי בן 4 חודשים) ואני מניקה ועם כל זה אני פשוט לא מצליחה לרזות. ספרו לי שהדיאטה הזאת מצויינת.ולכן:
א. האם היא באמת מומלצת לטווח קצר?
ב. האם יש למישהו את התפריט המדוייק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרסדייל דיאטת חלבונים ירקות ופירות
אהרון18/11/2007. זאת דיאטה לשבועים רצופים בלבד שנותנת תוצאות מהירות אבל היות שרוב ההורדה הינה נוזלים מעלים בחזרה במהירות. הייתה מאוד באופנה בשנות ה80 אבל לא מומלצת עכשיו. אני ממליץ לך לאמץ דיאטה מאוזנת שלא נותנת תוצאות מהירות אבל העיקר היא ההתמדה לאורך זמן.:
[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת סקרסדייל
מוניקה קרן19/11/2007שלום מעיין,
דיאטת סקרסדייל היא בסופה דיאטה די מאוזנת. מכילה הרבה ירקות ופירות, ובנוסף דגנים וחלבונים. העניין הוא שהתפריט מחולק לשבועות, ובשבועיים הראשונים, היא מכילה בעיקר חלבונים, ירקות ופירות.
מכיוון שאת אחרי לידה ומניקה, אני ממליצה לך לשמור על תזונה המכילה את כל רכיבי התזונה כל הזמן, כדי לשמור על בריאותך ואיכות החלב שלך.
מה היה משקלך לפני ההריון? כמה עלית במהלכו? האם את מניקה הנקה בלעדית?
בסה"כ את תקופה קצרה אחרי הלידה. אין לך מה להלחץ. הכי חשוב לשמור על סדר יום כמה שיותר מסודר, עם ארוחות בזמנים קבועים עד כמה שניתן. לשתות הרבה מים. ולקבל המלצה מקצועית לתפריט מדיאטנית באופן אישי, ולא להסתמך על תפריטים כלליים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מעיין19/11/2007המשקל שלי לפני ההריון היה 70 במהלך ההריון העלתי 14 ק"ג.
הבעיה שלי בדיאטות תמיד מסתכמת בכך שאני לא אוכלת מוצרי חלב בכלל. שום תוצר חלבי שהוא ולכן המגוון נמוך מאוד בעיקר בארוחת הבוקר.
האם את יכולה לתת לי תפריט דוגמא כך שאני אתחיל להוריד ממשקלי בלי לפגוע באיכות החלב שלי?
ומהי כמות הקלוריות המומלצת במהלך הנקה אם רוצים לרדת במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניקה קרן19/11/2007שלום מעיין,
הנתונים שלך מחזקים את טענתי שהאת בדרך הנכונה. כבר הורדת כ- 8 ק"ג מהמשקל שהעלית במהלך ההריון וסביר שאת ממשיכה לרדת.
אני ממליצה לצרוך 1800 קלוריות לפחות. כן, אפשר לרדת כך במשקל.
מה את אוכלת כשאת לא ב"דיאטה"?
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעיין19/11/2007בוקר: נס קפה ( בלי חלב) עם 2 סוכרזית + 2 עוגיות קשות(מרוקאיות)
צהריים: 2 שניצל טבעול תרד\ משולש עוף + עגבניה+ 3 פריכיות דקות+ כף טחינה.
ערב: סלט ( עגבניה 2 מלפפונים גמבה ובצל+ כף שמן זית ולימון) 2ביצה קשה\ פרוסת דג סלומון בתנור
אני יודעת שזה לא מגוון אבל בגלל שאני לא אוכלת מוצרי חלב אני לא יודעת מה לשנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבי קליפת פסיליום של סולגר
מעיין19/11/2007האם סיבי קליפת פסיליום מסייעם לדיאטה והאם אני יכולה לקחת אותם במהלך ההנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעני לי בבקשה.
מעיין20/11/2007אני צריכה לדעת האם הסיבים האלו אכן עוזרים בדיאטה.
וגם נתתי לך את מה שאני אוכלת ורציתי לדעת אם זה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניקה קרן20/11/2007שלום מעיין,
התפריט שלך מכיל מעט קלוריות. אני חישבתי כ- 1100 קלוריות.
אני ממליצה לך לשלב עוד ירקות בארוחת הצהריים. כדאי להוסיף פירות כארוחות ביניים קטנות, סה"כ 2-3 מנות פרי ליום.
אפשר למרוח על לחם/ פריכיות ממרחים כמו חומוס, אבוקדו, סלט טונה, סרדינים, חצילים וכו'.
האם ניסית להשתמש בטופו או גבינות על בסיס סויה?
מה לגבי תוספות כמו אורז, קינואה, פתיתים, כוסמת לארוחת הצהריים?
כדאי להוסיף גם קטניות כמו שעועית, עדשים, גרגירי חומוס.
לשאלתך לגבי הפסיליום: פסיליום הוא סיב תזונתי, הסופח נוזלים וכך תופס נפח בקיבה ומסייע לתחושת שובע פיזיולוגית. חשוב מאוד לשתות הרבה מאוד מים כאשר משתמשים בו, אחרת עלול לגרום לעצירות וכאבי בטן.
אין איסור להשתמש בו בזמן הנקה. יחד עם זאת אני חושבת שעדיף להוסיף סיבים תזונתיים ממזון כמו ירקות, פירות, קטניות, דגנים מלאים, שעושים את אותה "עבודה", ויש להם יתרונות תזונתיים נוספים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה אני לא יורדת במשקל
מעיין20/11/2007אם כמו שאת אומרת אני אוכלת 1100 קל' ביום איך אני לא מרזה?
האם את יכולה להביא לי דוגמא ליום דיאטה של 1300 קל' ואני יעקוב אחריו ואראה אם אני מרזה טוב יותר.
עד היום ב-3 שבועות הורדתי 1.5 ק"ג בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת במשקל
מוניקה קרן20/11/2007מעיין,
את בהחלט יורדת במשקל. את יורדת כחצי קילוגרם בשבוע שזה בסדר גמור.
התאזרי בסבלנות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל..
מעיין20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)