מתבגרת הזקוקה לעזרה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבגרת הזקוקה לעזרה .
    הדר
    12/09/2010

אני בת 15 ואני רוצה קצת להרזות ולהראות טוב . המשקל שלי הוא בנורמה ליחס לילדות בנות גילי (אני שוקלת 51.8) , אבל אני מאוד נמוכה , (1.44) מה שגורם לBMI שלי להיות גדול וקרוב לעודף משקל .
    אני לא מרוצה משני חלקים מהגוף שלי - מהבטן שלי , שאני רוצה שהיא תהייה קצת יותר שטוחה , ומהחלק העליון של היד שלי (מלמטה היד שלי מאוד דקה , אבל עצם הזרוע עבה , ואני רוצה שהיא תהייה קצת יותר דקה )
    אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות , ורציתי לקבל עצה מכם לסוג של דיאטה ופעילות גופנית שאפשר לעשות בבית ... וכמה קילוגרמים כמובן להוריד .
    בתודה רבה ... וגמר חתימה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבגרת הזקוקה לעזרה .

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ? :(

הדר
    13/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ להוריד כמה קילו.

אהרון רזון
    14/09/2010

אין לנו שום דרך לכוון את ההרזיה לחלקים מסויימים בגוף. הרזיה כללית תוריד במידה זו או אחרת שומן גם מהמקומות בהם מפריע לך.
    את צריכה להפחית באופן דרסטי מתוקים וחטיפים, לא לאכול אוכל שמן או מטוגן, לשתות רק מים, לאכול חופשי ירקות טריים וגם 3 פירות, לחם ואורז מלאים אבל בהגבלה, גבינות עד 5%, יוגורט טבעי עד 3%, בשר רזה בלבד, 2-3 פעמים בשבוע דג טרי איכותי.

כל יום שעה הליכה מהירה עם קטעי ריצה וכפיפות בטן לחיזוק השרירים שיתנו לבטן מראה טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה .

לינויי
    14/09/2010

שיהי לך המון בהצלחה ותעשי את זה בדרך בריאה ותשלבי אוכל בריא ומסודר כמו שאהרון רשם לך וכמובן אל צשכחי ספורט ,שזה הכי חשוב ,כי בעצם לא חשוב רק אכילה נכון או רק ספורט .שניהם זה שילוב מנצח שייתן לך ת'כוח להצליח ובגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו