טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צהריים - 2 כפות אורז מלא \ קוסקוס \ פסטה \ פתיתים + חזה עוף \ שוק עוף בלי עור + סלט מעגבניה, מלפפון, גמבה ולימון. בגלל שהאורז מעט, אפשר גם ירקות מבושלים.
ביניים - תפוח, ובימים שאני עושה ספורט אז בנוסף לתפוח חטיף אנרגיה 80 קלוריות.
ערב - 2 חלבונים של ביצה + 2 פרוסות לחם שיפון קל + כף גבינה לבנה 0.5% + סלט עשוי ממלפפון, עגבניה, גמבה ולימון. מומלץ ביצה שלמה+חלבון
לילה - אם אני רעבה בלילה אז תפוז \ קרטיב לייט של 33 קלוריות. רצוי במקום קרטיב משהו מזין יותר כגון פרוסת לחם קל מלא מרוח באבוקדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה על התשובה המהירה. אני עושה הליכות של שעה לפחות 4 פעמים בשבוע ובנוסף לך קיקבוקס פעמיים בשבוע ושיעורי עיצוב. אם אמשיך בדיאטה הזו כמה זמן לדעתך ייקח לי לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפעילות הגופנית שנראה מתאימה בהחלט, יחד עם התפריט (שרצוי לגוון מדי פעם) ירזו אותך בממוצע 1 ק"ג בשבוע.. אל תנסי לזרז את הקצב בגלל שבמצב שלך אין לזה הצדקה ועלול לעלות לך ביוקר. לא לשכוח שגם עכשיו את נראת די טוב. לא קצב ההרזיה חשוב, אלא הסיכוי לשמור לאורך זמן על ההשגים על ידי הפנמת חרגלי אכילה ופעילות גופנית נכונים, כאורח חיים. השתדלי שההליכה תהיה בעצימות בינונית ע"ם ששריפת הקלוריות המוגברת תמשך גם אחרי סיומה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד