אז מתי יורדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז מתי יורדים?
    נעמה
    22/11/2007

היי,
    אני בת 21 1.57 שוקלת- כבר לא יודעת. לפני חודש וחצי התחלתי חדר כושר במשקל של 56-57 והיום לפי המשקל בחדר כושר אני קרובה ל60.
    ברור לי שאני לא נשקלת באותה שעה וכו' אבל בגדול הרי הסטייה היא לא של 4 ק"ג?...אני מקפידה ללכת בשבוע טוב 6 פעמים ,בשבוע רע 3-4 אני נראית הרבה יותר טוב ממה שהייתי כשהתחלתי אבל העניין הזה שהמשקל רק עולה.. מה יהיה? הוא כאן כדי להישאר? מתי אתחיל לרזות? אני מבינה שזה שרירים אבל אני עדיין אמורה לרדת במשקל נכון?
    חשוב לציין - התזונה שלי בריאה מוקפדת ומאוזנת.
    הכל בסדר ועובד רק המשקל לא יורד וזה מעניין אותי האם הוא בכלל אמור לרדת או שיעצר למעלה בגלל השרירים?

תודה,

נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז מתי יורדים?

הוספת תגובה

• שלום נעמה

ד''ר רוני חרמון
    22/11/2007

את נשברת מהר מידי. צריך להיות לך מובן שהפעילות הגופנית בונה שרירים גורמת לך את חלק מהעליה במשקל. שריר כבד ולכן תוספת שרירים יכולה להעלות אותך במשקל. בנוסף לזה את מבחינה בעיצוב גופך זאת אומרת שבכול זאות את בדרך הנכונה ולסיום צריך לראות ולבדוק את התזונה שלך למרות שלדעתך היא בריאה אבל "בריאה" לא תמיד מסתדרת עם לרדת במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא המאוזניים

אהרון
    22/11/2007

וגם לא השרירים. אין מצב שבחורה מגדילה את מסת השרירים ב4 ק"ג תוך חודש וחצי. גם לגבר זה בלתי אפשרי אפילו עם סטרוידים. הבעיה שלך, כפי שכתבת ב15.11 היא אכילת מתוקים. באותו התאריך עניתי לך בהרחבה כולל הנחיות מעמיקות לפעילות הגופנית. לא קיבלתי אישור ממך על היעוץ, לכן אינני בטוח שקראת. רואים את זה גם לפי השאלה הנוכחית. אנא, דפדפי 3 עמודים אחורה ותקראי את הודעתי וזה יענה על פניתך הנוכחית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל אהרון

נעמה
    23/11/2007

אכן קראתי את תגובתך ואני מודה לך עליה.
    שיניתי מעט את התפריט שלי (מסתפקת בצלחת אחת בארוחה אחת בעיקר הייתי בבעיה עם ארוחת הבוקר- קורנפלקס שאני מאודדדד אוהבת)
    והמתוקים הוחלפו ב פירות יבשים .
    לא עליתי 4 ק"ג אלא יותר בסביבות 2-2.5 ק"ג שזה הגיוני (לא?)
    החלפתי את ארוחת הצהריים שהייתי מביאה מהבית (סנדוויצ'ים מלחם קל)
    בארוחה חמה בחדר האוכל בעבודה ובערב ארוחה יותר קלה - ירקות, טונה/ביצה/גבינה, תפו"א/2 פרוסות לחם קל.
    האם עכשיו אולי אצליח לראות שינוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש רק אפשרות אחת

אהרון
    24/11/2007

אם הקטנת את הערך הקלורי וממשיכה בפ"ג באותה רמה ואפקטיביות חייב לבוא שינוי לטובה.
    החלפת המתוקים בפירות יבשים הוא רק הצעד הראשון. הצעד הבא זה להחליף בטריים ולאחר מכך לצמצם למקסימום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו