טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 54 בגיל מעבר שוקלת 55 היקף המותניים ויצא לי 80
1.70 גובה אמא ל 4 ילדים בוגרים
אני מבנה גוף רזה - בינוני
הבעיה המרכזית היא הבטן שבולטת ומפריעה לי אני מרוצה מהכל רק זה הכי מציק לי ולא אסטטי.
אני עושה התעמלות אבל בבית משקולות כפיפות ו הליכה אני עושה עם קלטות ו דרך אתרי אינטרנט . אני לא מפריזה באוכל . תמיד היה לי סוג של בטן( גם אחרי 4 לידות אין הרבה מה לעשות ) אבל אני לא רוצה לרדת במשקל אלא להוריד מאיזור ההקפים וזה קשה..... - אני לא אוכלת גם הרבה פחמימות
תודה- אשמח לקבל עצה בענין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי הנתונים שלך והיסטוריית הלידות אני מאמינה שהרבה נשים היו מתחלפות איתך... לעניין הבטן- לצערי אין "דיאטה מיוחדת לאזור הבטן". הרזייה יכולה להוריד מעט מהבטן אבל הרזייה היא פרופורציונאלית ותמיד ישאר לך המבנה. מציעה לך להמשיך בפעילות ובחיזוק השרירים. ככוריוז, התפרסם לא מזמן מחקר שאמר שדיאטה מומלצת להפחתת שומן ביטני היא דיאטה המבוססת בעיקר על חלבון דל שומן, וכוללת גם ירקות כ- 3 פירות וכמות מתונה של שומנים בריאים- שמן זית, אגוזי מלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צודקת לא מאמינים לי שיש לי בעיה עם הבטן וצוחקים עלי הרבה .
אבל מצד שני יש הרבה רזות שיש להם את הבעיה הנקודתית הזה .
אז כנראה אצטרך להעזר במחטבים.
:)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד