שלום,
בחודשים האחרונים אני על דיאטות יו-יו.
יורדת כמה ק"ג ואז נשברת, אוכלת המון ועולה הכל בחזרה וככה שוב ושוב.
התחלתי מדיאטה של 800-900 קלוריות. החזקתי מעמד שבועיים, ירדתי 6 ק"ג, נשברתי, היו לי בולמוסי אכילה והעלתי הכל.
שוב התחלתי דיאטה, הפעם 1000 קלוריות, התחלתי פעילות אירובית ואנאירובית, ירדתי 3 ק"ג בשלושה ימים, אבל נשברתי היום שוב.
אני לא ממש מבינה מה קורה עם הגוף שלי, זה לא הגיוני לרדת 3 ק"ג תוך 3 ימים! אני גם מרגישה יותר מחוטבת,באמת! היום לבשתי מכנס שלפני 3 ימים ראו לי "צמיגים" איתו, היום הוא ישב עלי יפה מאוד.
את הפעילות האירובית אני עושה כבר כחודשיים (חוץ מהימים בהם אני "לא בדיאטה" כי נשברתי), יכול ליהיות שהספורט עוזר למרות השבירות??
אני גם עובדת בעבודה פעילה למדי.
אחרי היום החלטתי שכנראה אני צריכה שוב להעלות קלוריות כי נראה שהגוף חש במחסור. החלטתי על 1200 שזה המינימום המומלץ לנשים.
אני רוצה לרדת כ-10 ק"ג בחודשיים הקרובים, זה מאוד חשוב לי!
אני מתכננת להמשיך עם הפעילות האירובית היומיומית, שעה הליכה מהירה. ופעילות אנאירובית 3-4 פעמים בשבוע, יום כן יום לא, כחצי שעה, תרגילי משקולות לכל השרירים בגוף שמצאתי אחרי תחקיר באינטרנט.
לגבי התפריט שלי, מורכב אך ורק מדגנים מלאים, קטניות, ירקות, פירות, חלב 1%, ריויון, חזה עוף, סלמון, ביצים וכמה פעמים בשבוע אבוקדו.
שתיתי פעם גם דיאט סודה אבל ויתרתי על זה לגמרי והמוצרים המתועשים היחידים שאני צורכת כרגע זה סוכרזית (2-3 טבליות ביום) ומסטיק ללא סוכר (1-2 ביום).
אני בת 23, גובה 1.68 שוקלת 65.
הייתי רוצה לקבל הערות, הארות, ביקורת, חיזוקים וכל דבר שיש לכם להגיד.
תודה :)