טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאחר והרסתי את הגוף שלי אולי ניתן עוד להציל משהו אני סובלת ממס' דברים חוסרB12 חוסר בויטמין D בעיות מפרקים קשות +פיברומיאלגיה+דלקת בוושט וריפלוקס, נשירה. הדייטאנית ביקשה מימני לחזור למקורות(זרעים קטניות)ללא בשר וגלוטן, שאלתי האם שבולת שועל מותר?אני זוכרת שהיא ציינה שכן מה לגבי תה ירוק ותה רגיל...הופסק לי חלב,קפה!!! ירקות לא לאכול עגבניות(טוב זה יקר היום)חצילים פלפל ירוק תפו"א האם יש איסור על עוד ירקות....מה לגבי סלק אדום? מה לגבי בצים(לא מתה על זה) הכי חשוב אני יודעת להכין גרנולה,האמת שזה דיי יכול לעזור לי,אבל לדבריה לא קלוי...אז מה עשינו בזה....יש פיתרון? שאלה אחרונה...פירות יבשים...אוהבת מאד שזיפים שחורים! תודה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים