טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התאימו לי תפריט של 1800 קלוריות שבהתחלה היו בו 7 ירקות. לא הייתי מסוגלת להכניס עוד כפית אחת לפה אחרי חצי ארוחה. אז הדיאטנית הורידה לי מהירקות (רק מהירקות היא הסכימה להוריד) לשניים-שלושה. גם זה מאוד קשה לי אבל עוד איכשהו. אך היא אמרה שההמלצות מייעצות על מינימום 5 ירקות ושני ירקות ביום זה מעט מידי ואם אני יכולה אז בכ"ז לדחוס לפחות עוד שלושה. הלכתי לדיאטנית אחרת והיא אמרה שמצידה אין שום בעיה אפילו עם ירק אחד ופרי אחד, וזה ממש לא משנה ואני יכולה להשיג את הויטמינים הנחוצים מהירקות החסרים דרך גלולות ויטמינים. מה דעתכן?? אם התפריט שלי מאוזן יחסית, האם שני ירקות (ויש גם פרי, אבל אחד) בלבד על 1800 קלוריות הם מעט מידי?? האם להתאמץ לדחוס עוד או שאין צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממש קשה לענות לך כיוון שאין נתונים עליך בכלל. דיאטה עושים לא בשליפה מהמותן זה צריך להיות מתוכנן ואם לא זה יכול לעשות נזקים כפי שאת יודעת לכן את חייבת להתחבר לבעל מקצוע בשטח רופא או דיאטנית ולעשות בדיוק מה שהוא ממליץ. צריך לטפל בכך ברצינות ובמקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד