טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יכול להיות דבר כזה שלמשל אני אוכלת יום אחדד הרבהה ואני מתכוונת להרבהה מלאא מכל מה שבא לי וממתקים והכלל יום למחורת אני עולה על המשקל אני רואה קילו או אפילו 2 יותר ממה שהייתי ואז יום למחורת אני לא אוכלת כמעט כלוםם אפשר להגיד אפילו צמה בין יום ליומיים ומורידה את הכל ואז שוב ככה אותו דבר אוכלתת המוןןן עולה במשקל ושוב צמה ויורדת יכול לקרות דבר כזה ?אני באמת עולה במשקל ויורדת כל כך מהר ?~!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופו תיאורטי זה יכול להיות. עובדה שזה גם קורה. איני בטוחה שאת ממש מרזה ומשמינה, כלומר בניה ופירוק של רקמת שומן. כנראה שזה גם הרבה עניין של נוזלים ופירוק דוקא של רקמת שריר. לכן, זה ממש לא מומלץ. כדאי לאכול באופן מאוזן ו"שוויוני" בכל הימים, ולא לעבור מקיצוניות לקיצוניות.
ממליצה שתפני ליעוץ מעמיק יותר.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים