טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני סטודנטית לתקשורת ועיתונות, סיימתי שנה שלישית וכעת עובדת על פרוייקט גמר שלי: הפקת מגזין בנושא דיאטות ותזונה. יש לי מספר שאלות כלליות שהייתי רוצה לקבל תשובה ולהכניס אותם כציטוט מקור בשם מי שעונה לי כאן באתר. אשמח לעזרה (המגזין הינו לסטודנטים ואינו מתפרסם ברמה ארצית). 1.עד כמה חשוב לעשות דיאטה מבוקרת? 2.האם חשוב לשלב כושר גופני? 3.האם יש דיאטות מותאמות לחורף ודיאטות לקיץ? 4.באיזה גיל כדאי להתחיל דיאטה לילדים? 5.איזה המלצות אפשר לתת להורים כדי לפקח על אכילה נכונה עבור ילדיהם?
תודה ואשמח להתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. חשוב מאוד, בדיאטה לא מבוקרת אפשר לגרום לחסרים של אבות מזון שיביאו לתופעות גופניות ואפילו נפשיות לא רצויות. 2. חשוב לשלב כושר גופני כדי למקסם את הירידה בשומן ולהקטין את הירידה בשריר 3. כן, בחורף נעדיף מזון יותר חם כמובן עם נפח קלורי קצת יותר גבוה 4. כללית, אם הילד מראה עליה על פי עקומות BMI, כדאי להתחיל שינוי באכילה כמה שיותר מוקדם כדי למנוע התרבות תאי שומן 5. ארוחות משפחתיות, בילוי ספורט משותף במשפחה, מזון ביתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד