טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי מאיה בת 25 לפני שנתיים שקלתי 66 ק"ג אחרי שילדתי את בתי הבכורה עליתי 20 ק"ג לא שמרתי כלל.כיום אני שוקלת 80 ק"ג וזה מאוד מפריע לי אני אוכלת בריא ןשותה רק מים לא יוצא לי להתעמל הרבה כי העבודה שלי היא בבית וזה לא כ"כ מסתדר לי איך אני יכולה להוריד עוד מהמשקל? מה עליי לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיאטה צריכה להיות מותאמת אישית בהתחשב בנתונים, מגבלות, העדפות, סדר יום, פעילות שגרתית ופעילות גופנית ספורטיבית. לא חסרות דוגמאות של תפריטים ברשת, ואם תדפדפי אחורה, גם בפורום זה תמצאי דוגמאות של תפריטים של גולשים עם הצעות שיפור אך אלה לא בהכרח יתאימו גם לך. הדבר הכי טוב הוא לפנות לאיש מקצוע לצורך הדרכה ובניית תוכנית הרזיה. בלי פעילות גופנית כחלק מסדר היום יהיה לך קשה לרזות בדרך בריאה ועוד יותר קשה לשמור.
הערה: המשקל אינו אומר הרבה בהעדר נתון הגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים