אהרון, מה עושים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון, מה עושים..
    ליאן
    27/11/2007

מצטערת שאני משגעת אותך.. אתמול לא היה לי חשק לאכול כלום ולקראת הערב אכלתי לחמניה עם נקניקיה אחרי שלא אכלתי כל היום.. לאחר כמה שעות הרגשתי שבא לי רק להקיא ופתאום נהייה לי שלשולים והקאתי פעמיים.. התייעצתי עם אחות, והבנתי שקיבלתי ווירוס במעיים, ומותר לי רק לשתות וגם זה מעט.. השאלה שלי היא ככה.. מה אני עושה כשזה יעבור בע"ה?
    איך להתחיל את הדיאטה מחדש? כי הרי תהיה ירידה דרסטית במשקל, אז מה אני אמורה לאכול איך שזה נגמר כדי להמשיך את הדיאטה? לרדת במשקל ולא להיעצר..
    ואיך אני חוזרת לכושר? אני כל היום דבוקה למיטה..
    אשמח אם תענה לי, תודה וסליחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהרון, מה עושים..

הוספת תגובה

• ליאן, אני מאחל לך החלמה מהירה

אהרון
    27/11/2007

עד להחלמה תצייתי למצוות הרופא (את צריכה לראות רופא). הווירוס שלך מוכר לי כנראה, אבל אינני רוצה להרחיב עליו באופן ווירטואלי. אם זה מה שאני חושב, לא יימשך יותר מכמה ימים.
    בבוא הזמן תחזרי בהדרגה לדיאטה ולפעילות שהיו לך לפני המחלה. אסור שזה יקטע את ההתחלה
    המבטיחה.
    הבראה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אז כשאבריא לשאול אותך שוב?

ליאן
    27/11/2007

כשאבריא, לשאול אותך שוב מה לאכול?
    כי אני לא כ"כ יודעת מה אני יכולה ומה לא.. אם הגוף שלי חזר לעצמו,
    שוב לאכול רגיל לפי התפריט של הדיאטנית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אבל בהדרגה

אהרון
    27/11/2007

אם אחרי "הבצורת" של דיאטת המחלה הדלה מאוד תתחילי לאכול מיד לפי הדיאטה השגרתית את עלולה להעלות קצת במשקל, לכן עשי את זה בהדרגה עם דברים קלים לעיכול כגון מרק ירקות, תפו"ד, לחם לבן ואורז רגיל (כמובן שזה נוגד את עקרון התזונה הנכונה אבל במקרה הזה מותר לזמן קצר), בננה. דג טרי עדיף על בשר. על נקניקיות אין מה לדבר ולא רק בתקופת הביניים בגלל שזה ג'אנק פוד. גם גבינה לבנה כמה שיותר רזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר גמור, ושוב תודה..

ליאן
    27/11/2007

אעדכן אותך בהמשך. באמת תודה ! :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו