מכורה למתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה למתוק
    סבן
    09/11/2010

שלום רב,

אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע ספינינג
    עוד 2-3 אימוני כוח בשבוע

אני מנסה נואשות כבר שנה להוריד 2 קילו ולא מצליחה ואני יודעת שזה בגלל החשק שלי למתוק

החשק שלי למתוק הוא במיוחד לפני הספורט (ואני יודעת שזה הכי גרוע)

איך אני יכולה להפחית את החשק שלי למתוק?

החשק הוא בעיקר בבוקר ואם אני מתחילה לאכול על הבוקר מתוק אח"כ כל היום יש לי חשק למתוק

לפני אימון אני משתדלת לאכול בננה אבל אחרי הבננה משתלט החשק למתוק (תמר אני לא יכולה לאכול כי זה עושה לי לא טוב)

אני ממש רוצה כבר להיגמל מהצורך העז למתוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה למתוק

הוספת תגובה

• היי

עדן
    09/11/2010

אני חושבת שהחשק שלך למתוק הוא דווקא בגלל שאת מאוד מנסה למנוע מעצמך מתוק, לא ?
    לדעתי אם תנסי לשלב בתפריט פעם ביום משהו קטן ומתוק זה יעזור לך קצת.
    חוץ מזה שזה מותר רק חשוב לחשב את הערך הקלורי של זה ושיהיה חלק מהצריכה היומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכורה למתוק - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    10/11/2010

מתוק וחשק למתוק אינם רצויים בגוף והגוף ממש לא צריך אותם בכל מצב הבעיה היא שהמוח רוצה והוא זה שמתגעגע כמו לכל זיכרון טוב ולכן המלחמה הינה פסיכולוגית והפיתרון הוא מניעה מוחלטת של השימוש במתוקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סבן
    10/11/2010

תודה על התשובה המהירה

האם ההימנעות ממתוק , הכוונה גם להימנעות מפירות כמו אפרסוק,אגס ולהימנעות גם מקורנפלקס בננה ואגוזים (ככה אני מתחילה את הבוקר + BIO 1.5%?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו