שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נועה
    10/11/2010

מאז ומתמיד היה לי תיאבון גדול.. וכמובן, מגיל 11 בערך התחלתי גם להשמין, עקב המחזור וזה.
    עכשיו, כיתה ז' הייתי ממש מלאה, ועם הזמן ירדתי יותר ויותר במשקל.
    כרגע, אני בת 15, ואני משתדלת לשמור על תזונה נכונה, הולכת למכון כושר כ3-4 פעמים בשבוע ועושה אימון דיי אינטנסיבי. (שעה אירובי, וכ20 דק' כוח)
    אני שוקלת 60 על מטר 70 והגוף שלי דיי יפה ומעוצב, אבל עדיין ממש קשה לי כי התיאבון שלי ממש גדול.
    אמרו לי שהכל בראש והכל אבל באמת קשה לי. אני מרגישה רעבה תמידית ותמיד יש לי חשק לאכול. אני ממש נלחמת על הגוף שלי ואני לא יודעת מה לעשות.. אז אם יש איזושהי דרך לעזור, אשמח (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• בעיה נפוצה כסיבה עיקרית להשמנה

אהרון רזון
    10/11/2010

האמת היא שאין פתרון מוחלט. נסי לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. התפריט היומי צריך להיות מאוזן כלומר לכלול כל אבות המזון תוך הגדלת חלקו של החלבון: 40%פחמימות,30% שומן (למעט עד כמה שאפשר ברווי ולהמנע מטרנס), 30% חלבון.
    כל ארוחה צריכה לכלול חלבון. דגנים ומוצריהם (לחם, פסטה וכו") מלאים בלבד. להתחיל כל ארוחה עם שתיית מים גם אם את לא צמאה. להרבות במרקים ביתיים ללא אבקת מרק. להמנע ממתוקים כי הם מעוררים כי משאירים"טעם של עוד" ולא משביעים להרבה זמן. אותו דבר לגבי פירות יבשים או מתוקים מאוד כמו ענבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו