דיאטה ותוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ותוספי מזון
    משה
    11/11/2010

האם ישנם תוספי מזון המסייעים לירידה מהירה יותר במשקל.
    אני לא מחפש את כל אבקות הבזק האלה, אני לא מאמין בשיקויי הקסם האלה, אני מדבר באמת על תוספי מזון בריאים.
    הבן מתחתן עוד 3 חודשים ואני רוצה להוריד 10 קילו כדי להשאיר קצת מקום בתמונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ותוספי מזון

הוספת תגובה

• כן אני השתמשתי בשיטת ההרזיה ברז קל

ניר
    11/11/2010

ובתוך חודש ירדתי 6 קילו הם נתנו לי מוצר ששמו טבע קל בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה ותוספי מזון - תגובה

אהרון רזון
    11/11/2010

רק מאזן אנרגטי שלילי גורם להרזיה, ואותו אפשר ההשיג על ידי הפחתה מתאימה בכמות האוכל (מבחינה קלורית) ו\או הגדלת הוצאת אנרגיה באמצעות פעילות גופנית.
    אין תוסף בריא (גם לא בריא) שמשפיע באופן משמעותי, אם בכלל, על המאזן.
    למרבית הצער אין תחליף לדיאטה + פעילות גופנית, אחרת כולנו היינו רזים בלי מאמץ
    וויתורים.
    אל תתפתה לפרסומות גלויות או סמויות. זכותו של כל אחד להתפרנס, אבל לא אתה חייב להיות בין המפרנסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל נכון ויפה לגבי הדיאטה והפעילות

נעמה וייס
    14/11/2010

הגופנית, אי אפשר להרזות ללא שמירה על תזונה נכונה וגרעון קלורי ע"י פעילות גופנית אבל, והנה אבל גדול מאוד, שהוא אולי לא פונקציה רפואית אבל הוא המוקש של השמנים, אנשים שמנים לרוב לא אוכלים מתוך רעב אבל מתוך מליון ואחת סיבות, שיעמום, עלבון, דכאון, שמחה, פיצויים אחרים וכאלו, האוכל כל הזמן בהתעסקות ומספיק גרגור הכי קטן של הבטן כדי לגרום לאדם שמן לשלוח יד לאוכל ולכן צריך ואפשר ליצור "הסחות דעת" לחושות האלה ודוווקא לייצר תחושת שובע מלאכותית או לדכא תאבון ברמה מסויימת יכול לעזור.
    בעלי סבל מכך גם ונעזר בכמוסות פסיליום וטבליות אשכוליות של סולגאר, לסירוגין, ואלו ממש עזרו כמובן בנוסף לדיאטה ופעילות גופנית. הירידה שלו היתה מהירה יותר לאחר שהחל לקחת את תוספי המזון.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה ותוספי מזון - תגובה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    14/11/2010

תומך בתשובתו של אהרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרי לך כבר שתי פרסומות סמויות (?)

אהרון רזון
    14/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו