עודף מוצרי חלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף מוצרי חלב?
    אנונימית
    15/11/2010

שלום :)
    אני בת 10, אפשר לומר כמעט צמחונית (אוכלת רק דגים - פעם בשבוע בערך וראוי לציין שלא נוגעת בביצים, אלא אם כן הם מוחבאות בעוגה)
    אני אוכלת מאוד מסודר, התאמנתי בעבר ומגיל צעיר רוקדת בלט, בתקופה האחרונה הפסקתי עם הכל כמעט בגלל הפסיכומטרי שאליו אני חורשת יומם וליל (כן שואפת ללמוג תסונה בפקולטה לחקלאות) אנ י מודעת למה שאני מכניסה לפה ולפעמים מגזימה כדי לשמור על הריכוז.
    מה שכן - כבר תקופה ארוכה שמתי לב שהתזונה שלי מורכבת ברובה מגבינות, חלב ויוגורטים. גם בגלל אין לי הרבה אופציות אחרות (ביצים - לא, אבוקדו - מדי פעם בכמויות קטנות בסנדוויצים בגלל השומן, טחינה - מדי פעם מכינה בבית משומשום מלא, חומוס - לא קונה תעשייתי..)
    כך שבבוקר אני אוכלת או פרוסות לחם קל/מלא עם גבינות (ערימת גבינה מעל הלחם, אני אוהבת יותר גבינה מאשר לחם, וגם מסוגים שונים, שכבת בולגרית מעודנת דקה מעל שכבת גבינה לבנה, ואז קוטג'..
    מנסה לשלב ירק (מיניום עגבניות שרי), אבל הרוב גבינות. כמובן שעד 5%, לא אוכלת גבנ"צ בגלל תכולת השומן ומיגרנות תכופות. התחלתי רק בזמן האחרון לאכול חמד, אבל לייט - 5%
    בזמן האחרון הופיעו לי פצעונים רבים, שיערתי שזה בגלל הלחץ ואולי זה נכון, ובנוסף קראתי על קשר מסוים בין אכילת חלב ומוצרי לפצעונים, האם יש אמת בדברים האלה?
    האם צריכה מרובה של גבינות וכו' שהן כביכול 5% שומן (כשבפועל זה יותר אם משווים לאחוז מהקלוריות במוצר ולא לגרם השומן כנאמר בהטעייה על האריזה) יכול לגרום להשמנה?
    (אולי מיותר לציין אבל קצת תפחתי מאז ההפסקת האימונים חח)
    תודה על תשומת הלב והמענה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף מוצרי חלב?

הוספת תגובה

• טעות הקלדה - הגיל הוא 19

אנונימית
    16/11/2010

:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף מוצרי חלב? - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    17/11/2010

ההשמנה נגרמה משינוי המאזן האנרגתי או שאת אוכלת יותר קלוריות או שאת מוציאה פחות קלוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו