לא יכולה רק חלבונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה רק חלבונים
    אני
    22/11/2010

יש לי בעיה...
    אם אני אוכלת רק חלבונים או בעיקר ירקות הבטן שלי מתנפחת למימדי ענק,ז"א אם אני יאכל רק סלט עם גבינה או מוקפץ שמורכב מירקות וחזה עוף,אני ממש בבעיה,ומה שקורה זה שכשאני רעבה אני צרריכה פרוסת לחם\פריכית כדי גם לשבוע וגם לא ממש להתנפח...
    מה התחליפים "הזולים" יותר?
    וגם תופעה נוספת היא שאם רוב היום אהיה רק על 2 יוגורט,ופירות ובערה אני יאכל את העיקרית מייד לאחר הארוחה אני ממש יתנפח....
    אוףףף מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה רק חלבונים

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

אני
    22/11/2010

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה רק חלבונים - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    23/11/2010

את ממש סובלת אבל את נוהגת בפזיזות ובחוסר ידע, ירקות מסויימים גורמים לגזים הגורמים לנפיחות יש לגלות אותםיכולים להיות:בצל אפונה שעועית קולרבי פלפל כרוב וכו'
    שאר הירקות שלא עושים לך גזים את יכולה לאכול כל פעם אל תוכלי סוג אחד של ירקות ותמצאי את הירקות הבעייתיים בשר לא עושה גזים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי ייעוץ מקצועי שאומר...

אני
    23/11/2010

שעליי לאכול בבוקר 2 פרוסות לחם+קוטז'+ חצי ירק
    ביניים יוגורט,צהריים פסטה+מנת בשר+מנת ירק אחת,אחר"צ קפה+עוגיה קטנה או פרוסת לחם מרוחה,וערב ביצה+ירק+2-3 פרוסות לחם מרוחות בגבינה\טחינה.
    האמת שכשביצעתי את זה הבטן לא התנפחה לי אבל...אני חוששת מעלייה במשקל,זה נשמע לי מלא קלוריות ולכן שאלתי האם ישנת תחליפים,כדי שאני לא יהפוך להיפפוטם אבל עם בטן שטוחה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו