עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה
    דינה
    28/11/2010

שלום אני בת 40 משקל 67 גובה 160 ברצוני לעשות דיאטה כמו חברתי שהיא קרובה לגיל שלי ולמשקל ולגובה נתנה לה דיאטנית תפריט והיא הורידה ממשקלה 6 קילו פלוס צעידה יומית למשך חצי שעה התפריט הוא:
    בוקר: 2 פרוסות לחם מקמח מלא ביצה או כף גבינה לבנה או קוטג עד 5% או גביע לבן וירקות
    ביניים: פרי
    צהריים: 4\1 עוף אפוי בתנור או דג בינוני בתנור או סטיק בשר בלי שומנים וסלט ירקות ירוקים וצלחת מרק בלי שומן
    ערב: צלחת פירות מגוונים כמו תפוח תפוז ..
    השאלות שלי מה דעתכם על התפריט ואם אני עושה פעילות גופנית בליליה זה יספיק לי לאכול רק פירות כי אני יודעת שאני צריכה לאכול חלבונים תוך שעה מהפעילות ואם זה לא בריא מה אפשר לשפר ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה

הוספת תגובה

• החיפזון מן השטן

אהרון רזון
    28/11/2010

6 קילו לחודש זה יותר מדי עבור אישה, אלא אם עודף המשקל והמשקל הכולל גדולים מאוד, וזה לא המקרה שלך. ירידה מהירה מדי איננה הרזיה אמיתית, כי רוב המשקל המושל הוא נוזלים, והכי גרוע, רקמת שריר. התפריט צריך להיות כזה שנותן סיכוי להתמיד בו פרק זמן ארוך, אפשר להגיד כל החיים , עם העשרה קלורית אחרי השגת המשקל הרצוי. התפריט המוצע דל מדי, והסתברות ההתמדה אינה גבוהה.
    אני מציע להוסיף עוד ארוחת ביניים כגון:רבע גביע גבינה.\קוטג' 3% + פרוסת לחם קל מקמח מלא.
    המרק צריך להיות טבעי תוצרת בית.
    בערב מומלצת ארוחה הכוללת ירקות, חלבון כגון קופסת סרדינים או טונה,גבינה, ביצה (אם לא אכלת בבוקר) וגם פחמימה (תפו"א אפוי, פסטה מלאה,לחם מלא, אורז מלא, שיבולת שועל וכו").
    לפני השינה אפשר, אך לא חובה, פרי שונה מזה שבבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו