רוצה לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרזות
    תפריט
    03/12/2007

שלום, אני בת 32, שבעה חודשים אחרי לידת בני. גובהי 1.73 ומשקלי כיום 63. אני רוצה לרזות עוד 8 ק"ג כדי להגיע למשקלי הקבוע-55, אך משום מה פתאום הירידה במשקל נעצרה. אשמח אם תמליצו לי מה עליי לשנות בתפריט בפירוט, משום שאין לי הבנה גדולה בכמות קלוריות למוצר. תודה:
    בוקר: נס קפה נטול קפאין
    כוס ברנפלקס + כוס חלב 1 אחוז שומן
    ביניים: פרי אחד
    צהריים: שניצל או פילה בקר או עוף או שיפוד+ פתיתים או אורז או פסטה ברוטב עגבניות+ סלט ירקות או ירקות מבושלים(בטטה, ברוקולי, תפו"א וכו'), 2 עוגיות+נס קפה עם חלב דל שומן.(לפעמים בעבודה קונה פיתה עם חומוס ובשר וסלט או פלאפל
    ביניים: 2 פרוסות לחם קל+כפית ריבה לייט או קוטג או חומוס
    ערב: שתי פרוסות לחם קל עם גבינה צהובה או חביתה או טחינה ומעדן דיאט, נס קפה עם חלב דל שומן.
    שותה לפחות 10 כוסות מים
    פעמיים בשבוע אימוני כח של שעה בחדר כושר וכל יום שעה הליכה או ספינינג של שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרזות

הוספת תגובה

• התפריט די בסדר. יש לי הצעות שיפור

אהרון
    03/12/2007

03.12.07 14:25

שלום, אני בת 32, שבעה חודשים אחרי לידת בני. גובהי 1.73 ומשקלי כיום 63. אני רוצה לרזות עוד 8 ק"ג כדי להגיע למשקלי הקבוע-55, אך משום מה פתאום הירידה במשקל נעצרה. אשמח אם תמליצו לי מה עליי לשנות בתפריט בפירוט, משום שאין לי הבנה גדולה בכמות קלוריות למוצר. תודה:
    בוקר: נס קפה נטול קפאין
    כוס ברנפלקס + כוס חלב 1 אחוז שומן
    צהריים: שניצל או פילה בקר או עוף או שיפוד+ פתיתים או אורז או פסטה ברוטב עגבניות+ סלט ירקות או ירקות מבושלים(בטטה, ברוקולי, תפו"א וכו'), 2 עוגיות+נס קפה עם חלב דל שומן.(לפעמים בעבודה קונה פיתה עם חומוס ובשר וסלט או פלאפל
    ביניים: 2 פרוסות לחם קל+כפית ריבה לייט או קוטג או חומוס
    ערב: שתי פרוסות לחם קל עם גבינה צהובה או חביתה או טחינה ומעדן דיאט, נס קפה עם חלב דל שומן.
    שותה לפחות 10 כוסות מים
    פעמיים בשבוע אימוני כח של שעה בחדר כושר וכל יום שעה הליכה או ספינינג של שעה.

צהריים:
    1. להמנע משניצל
    2 עוף, להסיר את העור לפני בישול
    3. אם בירקות המבושלים יש בטטה. תפו"א, לוותר על אורז, פסטה וכו.
    4. לוותר על עוגיות
    5. תמיד סלט ירקות אבל בלי רוטב.
    6. בעבודה להמנע מפלפל ולהסתפק בחצי פיתה (רצוי מקמח מלא)

ערב:
    1.במקום גבינה צהובה, גבינה\קוטז' 3%..
    2. להוסיף סלט בלי רוטב
    3. חביתה מביצה אחת + חלבון ביצה ללא שמן (על טפלון)

הערה: מומלץ לחם קל מלא, אורז מלא, וכו"

פעילות גופנית:
    בסדר גמור. ההליכה צריכה להיות נמרצת ולהגיע לדופק 120 לצורך שריפה אופטימלית של שומן ומינימלית של שריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

תפריט
    03/12/2007

תודה, את ההמלצות לגבי ארוחת צהריים קל לי לאמץ מלבד הויתור על העוגיות. ברור לי שאם אוותר עליהן אהיה מתוסכלת ואולי אוכל יותר..לכן אני חושבת שאשאיר אותן. לגבי ארוחת הערב, לאכול גם 2 לחם קל עם גבינה וגם ביצה וגם מעדן דיאט וסלט? או רק חלק?למה סלט הכרחי? לכמה קלוריות אני מגיעה עם התפריט, כולל העוגיות?יש סיכוי להמשיך לרזות בתפריט הזה? עוד שאלה: האם פעם בשבוע מותר לאכול פרוסת עוגה או גלידה?(לא דיאט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

אהרון
    04/12/2007

בארוחת הערב אני הייתי מוותר על המעדן. אם את מאוד אוהבת אותו אז וותרי באותה ארוחה על הגבינה.
    חשוב לאכול ירקות לפחות בכל ארוחה עירקרית בגלל הערך התזונתי הרב יחסית לערך הקלורי, בגלל תכולת הסיבים התזונתיים, המים והנפח הרב שממלא את הבטן ותורם לפעולת מעים סדירה ובכלל לתפקוד טוב של מערכת העיכול.
    ערכו של התפריט המשופר 1300-1400 ק"ק, כמובן תלוי בכמויות.
    את תמשיכי לרזות בעיקר בזכות הפעילות הגופנית הנכונה.
    הייתי מגדיר את ההרזיה שלך "הרזיה דהלוקס". אינני מכיר את מבנה גופך אבל המשקל הנוכחי שלך
    תקין ואפילו אידאלי, אבל לא אני ולא הטבלאות יכולים להחליט במקומך. את בהחלט יכולה להרשות לעצמך פינוק מתוק (לא בכמות מוגזמת) פעם, אפילו פעמיים בשבוע אבל הערך הקלורי של אותו יום יהיה גבוהה יותר אם לא תקזזי. (עדיף בפעילות אירובית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה

ד''ר רוני חרמון
    04/12/2007

באופן בו את אוכלת אין אפשרות לרדת במשקל במיוחד גם בשל העובדה שמשקלך לפי הסקלה הרפואית תקין אולי את יכולה לרדת עוד 2-3 קילו מבחינה רפואית.
    בכדי לרדת במשקל את חייבת לעשות דיאטה הרבה יותר "חדה" או פחות קלוריות או לפי שיטת הפרדת אבות מזון. בשני המיקרים בשל העדר הבנה בדיאטה ממליץ לך לפנות למומחה זה יהיה הקצר ביותר והזול ביותר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון

תפריט
    04/12/2007

תודה, אבל איפה לדעתך אפשר לקצץ? לציין כי בלידה הקודמת חזרתי למשקלי עם אותו תפריט, רק כשהפסקתי להניק. עכשיו אני עדיין מניקה, אולי בגלל זה המשקל נעצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו