טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני 1.68 שוקלת 55 אני אוכלת ביום בשעה 10:00 פרי (בננה, תפוח, אגס, שזיף) בשעה 12:00 מעדין 1.5 במתיקות מעודנת של יופלה בערבוב של פיטנס (150/200 גרם אני מעריכה..) בשעה 15:00 פרי נוסף בשעה 18:00 סלט ירקות מובנה ממלפפון עגניה חסה וטונה בלימון + כמה פתית שוודי ומקנחת מידי פעם בדגנים....שותה קרוב ל3-4 כוסות נס ביום ופעם בכמה ימים עושה ספורט (כפיפות בטן, תרגילי יריכיים, ועולה ויורדת פעמיים מדרגות בביניים של 10 קומות) בסופי שבוע אני אוכלת יותר..ז"א באופן רגיל עם לחם, אוכל של בית..) ועדיים לא נראה לי שאני יורדת במשקל...הייתכן?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את כבר רזה מאוד (כתוצאה מדיאטה?) ובשלב הזה הגוף מסרב לרזות יותר תוך התייעלות לצורך חיסכון באנרגיה. בנוסף, התזונה שלך איננה מאוזנת, את אוכלת יותר מדי דגנים (בעיקר מעובדים) 150 ,\200 גר פיטנס זה המון לכל הדעות, מה עוד שאת מוסיפה גם פתית ועוד דגנים וגם לחם. את לא צריכה לרזות יותר, אבל אם בכ"ז את מתעקשת הסיכוי היחידי הוא לוותר לחלוטין על דגנים, קמח וסוכר לטובת שפע ירקות + 2-3 פירות, ולאכול יותר מאכלים חלבוניים מגוונים. בנוסף יש לבצע כל יום שעת פעילות אירובית ולהמשיך עם כפיפות הבטן, תרגילי ירכיים וכו".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים