דיאטה- ללא ירידה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה- ללא ירידה...
    בתיה
    12/12/2010

אני 1.68 שוקלת 55
    אני אוכלת ביום בשעה 10:00 פרי (בננה, תפוח, אגס, שזיף)
    בשעה 12:00 מעדין 1.5 במתיקות מעודנת של יופלה בערבוב של פיטנס (150/200 גרם אני מעריכה..)
    בשעה 15:00 פרי נוסף
    בשעה 18:00 סלט ירקות מובנה ממלפפון עגניה חסה וטונה בלימון + כמה פתית שוודי
    ומקנחת מידי פעם בדגנים....שותה קרוב ל3-4 כוסות נס ביום
    ופעם בכמה ימים עושה ספורט (כפיפות בטן, תרגילי יריכיים, ועולה ויורדת פעמיים מדרגות בביניים של 10 קומות)
    בסופי שבוע אני אוכלת יותר..ז"א באופן רגיל עם לחם, אוכל של בית..) ועדיים לא נראה לי שאני יורדת במשקל...הייתכן?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה- ללא ירידה...

הוספת תגובה

• כן, ייתכן

אהרון רזון
    12/12/2010

את כבר רזה מאוד (כתוצאה מדיאטה?) ובשלב הזה הגוף מסרב לרזות יותר תוך התייעלות לצורך חיסכון באנרגיה. בנוסף, התזונה שלך איננה מאוזנת, את אוכלת יותר מדי דגנים (בעיקר מעובדים) 150 ,\200 גר פיטנס זה המון לכל הדעות, מה עוד שאת מוסיפה גם פתית ועוד דגנים וגם לחם.
    את לא צריכה לרזות יותר, אבל אם בכ"ז את מתעקשת הסיכוי היחידי הוא לוותר לחלוטין על דגנים, קמח וסוכר לטובת שפע ירקות + 2-3 פירות, ולאכול יותר מאכלים חלבוניים מגוונים. בנוסף יש לבצע כל יום שעת פעילות אירובית ולהמשיך עם כפיפות הבטן, תרגילי ירכיים וכו".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו