נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    נפוחה
    14/12/2010

אני סובלת מנפיחות בבטן...זה החל לפני שנה שכבר ירדתי המון במשקל [כמעט 30 קילו]....הבטן שלי מתנפחת ללא קשר לעצירות,מאכלים,מצב רוח,הורמונים.
    נמאס לי מזה כבר,עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה בה ראו הליקובקטור שכבר טופל וחוסל.
    הדבר היחיד שנאמר לי שיתכן בגלל עודף ירקות שאני אוכלת,אז הפחתתי אבל זה עדיין קיים,אני סובלת מעצירות כרונית אבל מטפלת בעזרת חצי כפית דבש הני לקס מידי לילה.
    שאלתי היא האם בגלל נטילת הדבש המסייע בעצירות עלול להריע את המצב?
    ומה עוד האפשרויות?זה כבר מייאש אותי,אני שומרת על משקלי כל כך יפה ומקפידה גם על תזונה וגם על פעילות גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן - תגובה

אהרון רזון
    14/12/2010

זה אחד מן התסמינים של אי סבילות ללקטוז. אולי זאת הבעיה. מומלץ בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטוז?

נפוחה
    14/12/2010

הכוונה רגישות למוצרי חלב?
    אם כן אז התור הוא רק לעוד 4-5 חודשים בתל השומר כי לצערי לא עושים זאת במכבי.
    אגב עליי לעדכן בדבר נוסף:
    התפריט היומי שלי כולל מקסימום 700-800קלוריות והארוחות לא מסודרות כלל-בגלל הדיאטה שהפכה מעט לקיצונית בזה שאני מפחדת להשמין...זה גם עלול לגרום לנפיחות כזו איומה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטוז? - רגישות למוצרי חלב

אהרון רזון
    15/12/2010

כנראה שהדיאטה (לא מושכלת?) עשתה בלגן במערכת העיכול ובגוף בכלל. גם הרגלי האכילה הנוכחיים שלך לא תורמים (בלשון המעטה) לבריאות ולהסדרת הבעיה המטרידה.
    אף אחד לא יכול להיות בריא עם 700-800 קק"ל לזמן בלתי מוגבל. את חייבת לדעת שהבריאות קודמת לרזון (מוגזם?).
    עד הבדיקה בתל השומר, את יכולה לאבחן את עצמך על ידי הפסקה מוחלטת של אכילת כל מוצר חלב במשך 10 ימים ולראות אם יש שיפור.
    עם או בלי קשר לנפיחות, אני מציע לך לפנות לאיש מקצוע שילמד אותך לאכול נכון, אחרת מצב הבריאות שלך ימשיך להחמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי רגישות

אני
    15/12/2010

לפני מספר חודשים התנזרתי ממוצרי חלב כמעט 4 חודשים....לא היה שיפור במצבי כלל.
    אפילו עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה שבה התברר שיש לי הליקובקטר ודלקת בקיבה ובאנטרום....טופלתי ע"י אנטיביוטיקה ומאז לא בדקתי שוב.
    בנוסף עליי לעדכן כי אני כן מטופלת ע"י תזונאי אך אני לא מיישמת את מה שהוא מציע בעיקר מחשש להשמנה..
    אני חושבת שכשכן הקשבתי לו הבטן אולי הייתה פחות נפוחה אבל לא בטוח.
    ממש נמאס לי כבר,אני מיואשת,ללא מצב רוח בגלל המצב....ירדתי כל כך יפה,אני אבל הבטן הריונית ונפוחה...
    איך תוכל לסייע לי בכל זאת כאן על גבי המחשב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי רגישות - תגובה

אהרון רזון
    15/12/2010

מסתבר שמצבך קשה יותר ממה שחשבתי, ואני מתכוון בעיקר לפן הנפשי. אם את לא
    מיישמת את ייעוץ התזונאי במחיר הבריאות שלך, הבעיה שלך היא נפשית, את חייבת טיפול פסיכולוגי, ויפה שעה אחת קודם. מה ייצא לך מזה שתהי רזה מאוד אבל עם בריאות הרוסה ומצב רוח ירוד?
    אף אחד לא יוכל לעזור לך מעל מסך המחשב. רק את תוכלי לעזור לעצמך, אם תרצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק,ואני נואשת

אני
    16/12/2010

יחד עם זאת שאני נואשת מאוד,ללא מצב רוח וחשק לכלום....
    כנראה גם הגוף "בוגד" בי כרגע מאוד בכך שהבטן שלי מתנפחת ונפוחה עד מאוד...
    אגב,לא רק אני אומרת שהיא נפוחה:אני שואלת את מקורביי כדי להבין שאני לא הוזה ואומרים לי שהיא ממש נפוחה.....
    זה כבר שנה כך,לעיתים היא פחות ולעיתים היא ענקית,כנראה שהגוף מחזיר לי על מספר הקלוריות הנמוך שאכלתי? כי עד לא מזמן ממש אכלתי מעט ועכשיו אני עוד איכשהוא מצליחה להגיע ל800-900 קלוריות יומיות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו